Betsson Bingo betaler ut bonuser hver morgen!

Betsson Bingo bonus hver morgen

Morgenstund har bonus-gull i munn hos Betsson Bingo! Hver morgen mellom klokken 08:00 og 10:00 varter nemlig denne populære bingohallen opp med sjansen til å sikre seg en bingo bonus!

Du deltar i morgen bingoen mens du koser deg med dagens første kaffetår. Hos Betsson Bingo varter chat-vertene opp med ekstra koselig stemning på morgenkvisten. Og ikke minst – sjansen til å vinne en kjekk bonus!

Hva er vel en bedre start på dagen enn det?

Du er nødt til å være medlem, for å kose deg med morgen bingo hos Betsson Bingo. Klikk på den grønne knappen for å melde deg inn nå med en gang!

 

Daglig bonus hos Betsson Bingo - klikk her!

Hver morgen kan du vinne bonuser hos Betsson Bingo - meld deg inn nå!

 

Selvsagt er det morsomt å spille bingo hele døgnet rundt. Men det er og blir noe litt ekstra med dagens første runder på morgenen!

Hos Betsson Bingo har de nå lansert et eget opplegg for oss morgen-bingo entusiaster. Det går ut på at chat-vertene byr på skikkelig trivelig bingo-kos, pluss sjansen til å vinne en fin bonus.

For å vinne din bonus, må du velge dine lykketall før du går i gang med å spille bingo mellom klokken 08:00 og 10:00. Har du hellet med deg, og dine tall dukker opp, belønnes du med bonus!

Betsson Bingo betaler ut bonuser hver morgen!
5 (100%) 1 Stemme