Bingoguiden viser deg de beste bingo tilbud

På utkikk etter nettets beste bingo tilbud nå for øyeblikket? Da skal du lese videre! Vi her hos Bingoguiden.net har nemlig samlet alle de beste tilbudene på en plass.

Her finner du ut alt du trenger å vite om de beste tilbudene om gratis bingokreditt, om de største bonusene, de rauseste jackpotene og så videre.

Klart vi sier fra hvor du finner de beste mobil bingo tilbudene og de beste bingorommene også. Det kryr av gode bingo tilbud på nettet – hos oss finner du de aller beste.

 

Få 10 000 kr i bingo bonus her!

Maria Bingo varter opp med nettets beste bingo bonus tilbud

 

De beste tilbud om gratis bingokreditt!

Du kan spille bingo på nettet – med sjanse til å vinne pengepremier – helt 100 % gratis. Det gjør du ved å dra nytte av et tilbud om gratis bingokreditt.

Gratis bingokreditt består av en viss mengde spillepenger som nye kunder mottar hos bingohaller uten å gjøre innskudd. Spillepengene bruker du til å kjøpe bingobrett for, akkurat som vanlig.

Denne formen for bonus innkasserer du rett og slett helt uten forpliktelser overhodet. Her har du noen særlig fristende tilbud som gjelder akkurat nå:

 

 

Du kan også spille gratis bingo hos Unibet Bingo. Det gjør du i selskapets unike gratis bingorom for nye medlemmer. Klikk her for å dra nytte av tilbudet!

De beste bingo bonus tilbudene!

En bingo bonus består av gratis spillekreditt som du mottar når du overfører penger til en ny spillekonto for første gang. Alle de beste bingohallene på nettet byr på et tilbud av dette slaget.

Det kan være gedigne mengder med spillekreditt å hente. Se bare på denne oversikten over gjeldende kampanjer:

 

 • Maria Bingo: 100 % bonus opptil 10 000 kr på – åpne konto nå!
 • MamaMia Bingo: 100 % bonus opptil 1000 kr
 • OnlineBingo.eu: 100 % bonus opptil 1000 kr

 

Her kan du altså spille for dobbelt så mye som du betaler for hos ledende bingosider. Med 10 000 kr ekstra å rutte for, kan det fort være duket for noen digre pengegevinster!

De beste bingo jackpot tilbudene!

I dagens online bingo marked kryr det av virkelig store premiepotter. Disse progressive jackpotene stiger hele tiden i verdi, og kan komme opp i millionklassen!

Ja, du leste rett: det er mulig å bli millionær i bingo på nettet. De beste jackpot tilbudene for øyeblikket er de følgende:

 

 • Unibet Bingo: maks 1,3 millioner kr
 • Maria Bingo: maks 1,3 millioner kr

 

Unibet Bingo sin største jackpot heter The Arena. Du kan vinne den både når du spiller 75-ball og 90-ball bingo. For å vinne den med 75 baller må du få fullt hus før 42 baller har blitt trukket. Med 90 baller er tilsvarende antall 32 baller.

 

De beste bingo tilbud for mobilen!

Nå til dags kan du enkelt spille bingo på mobilen. De beste tilbudene om mobilspilling finner du også hos disse to selskapene:

 

 

Hos begge to kan du spille alskens typer bingo på nettbrettet og mobilen. Dette gir deg anledning til å spille hvor som helst og når som helst.

Det er jo selvsagt også mer komfortabelt å kunne lene seg tilbake på sofaen med et nettbrett i hendene for å kose seg med nett bingo enn å måtte rigge seg til foran datamaskinen.

Dessverre har ikke online bingohaller ellers utviklet veldig gode mobil tilbud. Forhåpentligvis vil de snart også satse på denne formen for bingo.

 

De beste spillerommene for online bingo!

Det kanskje aller viktigste med en online bingoside er jo at den byr på den typen bingo du er aller gladest i. Derfor er det viktig at du forsikrer deg om at du vil finne et passende tilbud av bingorom før du åpner konto.

De fleste bingohallene har minst 4 forskjellige bingorom. De varierer etter følgende kriterier:

 

 • Bingotype – 75-ball, 90-ball, Variant, Mønster, Vanlig, osv.
 • Pris per brikker
 • Størrelse på premier
 • Jackpot eller ikke
 • Størrelse på evt. Jackpot
 • Åpningstid
 • Antall trekninger per døgn

 

Pris per brikke påvirker så godt som alltid hvor store premier du kan vinne. Tommelfingerregelen er altså at dess større innsats du spiller med, dess mer penger kan du vinne.

Hos mange bingohaller er det billigste bingorommet veldig billig. Hos Unibet Bingo kan du f.eks. spille for kun €0,02 per brett i det mest overkommelige rommet.

Hva gjelder åpningstid varierer dette voldsomt. Enkelte bingohaller holder døgnåpent, mens andre gir seg klokken 1 eller 2 på morgenen. Selv de døgnåpne vil kun holde det gående natten gjennom på et lite knippe rom.

Bingoguiden viser deg de beste bingo tilbud
5 (100%) 1 Stemme