Bingo for moro skyld

Bingo for moro skyld. Glem alle gamle fordommer om at spill på nettet er for kvisete nerder.

Når du spiller bingo for moro skyld blomster det sosiale livet. Nettbingos største målgruppe er moderne kvinner i alderen 18-50.

Ta f.eks. norskspråklige Maria Bingo. Her koser du deg i chatten, hvor du kan skrive småbeskjeder til (snakke faktisk) med de andre spillerne. Chatspill hører med til bildet, når du spiller bingo for moro skyld. Chatspill kan f.eks. gå ut på at du skal holde øye med en på forhånd gitt nummerkombinasjon. Den første spilleren som så reagerer, hvis bingotallene kommer, vinner en premie.

 

Spill hos Maria Bingo - klikk her!

100 freespins i gave hos Maria Bingo

Hvor kan jeg spille bingo for moro skyld?

Hvis det først og fremst er moro og gøy som appellerer når det gjelder online bingo, har du sannelig nok å velge i.

Det kryr nemlig av trivelige bingohaller på nettet. Mange av dem prioriterer det sosiale. Det vil si at de utgjør hyggelige møteplasser for likesinnede, norske bingoentusiaster.

Vi har allerede nevnt Maria Bingo. Dette selskapet er nok det som i størst grad forbindes med bingo for moro skyld. Det skyldes en rekke faktorer. Her har det nemlig blitt satset veldig hardt på å skape en sosial og inkluderende ramme rundt bingoen. Det har blitt oppnådd takket være initiativer som bl.a. chat funksjon, artige sidespill og hyppige, spennende kampanjer for enhver smak.

Du kan også kose deg med pengespill aldeles gratis hos Maria Bingo. Det gjør du takket være en gratis gave alle nye medlemmer mottar. Den består av 20 freespins på jackpotautomaten Mega Fortune Dreams.

I tillegg får du en durabelig pengebonus når du gjør ditt første innskudd på konto hos Maria Bingo. Den er på 100 % og gjelder helt opptil 10 000 kr. Disse pengene kan du selvsagt bruke til å kjøpe bingobrett for. Slik sikrer du deg din Maria Bingo bonus:

 1. Klikk denne lenken
 2. Fyll inn kontakt info i skjema
 3. Bekreft ditt medlemskap når du anmodes om det
 4. Sett inn penger på konto
 5. Maria Bingo dobler ditt innskudd opptil 10 000 kr!

Få 1500 kr å spille bingo for!

Spill gratis bingo og vinn ekte penger hos Maria Bingo

 

Mens du spiller bingo for dine bonuspenger hos Maria Bingo kan du selvsagt vinne ordentlige penger i premie.

Hvordan kan jeg spille bingo for moro skyld?

Det er veldig enkelt å spille bingo for moro skyld på internett. Her forteller vi litt mer om hvordan du går frem. Primært sett, kan vi dele inn bingo for moro skyld inn i to kategorier:

 1. Gratis bingo
 2. Sosial bingo

Vi har allerede tatt for oss en rekke eksempler innenfor begge sjangere. La oss nå se litt nærmere på nøyaktig hvordan du benytter deg av slike tilbud.

Hvis du har lyst til å dra nytte av all den sosiale moroa som vi beskrev over angjeldende Maria Bingo kan du følge denne enkle fremgangsmåten:

 1. Logg deg inn hos Maria Bingo
 2. Klikk på bingo
 3. Klikk på bingorommet hvor du vil spille
 4. Kjøp bingobrett
 5. Nå kan du delta i chat, spille bingo og snakke med andre bingovenner underveis

Å delta i chat er veldig enkelt. Du bare skriver det du har lyst til å si en liten boks, og trykker «send.» Chat funksjonen er aktiv når du deltar i en trekning i et av Mara Bingo sine bingorom. Trekningene avholdes fortløpende, og det er alltid godt med spillere til stede. Dette er en koselig plass hvor nye medlemmer ønskes velkommen med åpne armer.

Hvis du er sosial av deg vil du garantert trives her. Mange bingo-entusiaster har gått sammen om å åpne hver sin konto hos Maria Bingo. Det har gitt dem mulighet til å spille bingo og «chatte» sammen uten å måtte forlate hjemmets lune fred. Kanskje det er noe du og dine venner eller venninner kunne vurdere?

Et viktig poeng er at du og vennene dine kan spille gratis bingo for bonuspengene dere sikrer dere når dere gjør innskudd på kontoen for første gang.

Hvor finner jeg mer info om bingo for moro skyld?

Hvis du fremdeles er nysgjerrig på å finne ut mer om bingo for moro skyld, skal du se deg godt omkring her hos BingoGuiden.net. Vi har samlet all slags informasjon om alle slags bingohaller på nettet i en rekke omtaler og artikler. Du vil finne svar på det aller meste her hos oss!

Bingo på nettet er en fantastisk morsom hobby. Gjør det meste utav det ved å dra nytte av sjanser til å spille gratis, og å kose deg i en sosial sammenheng med andre spillere. Selvsagt er den beste måten å samle gode opplevelser på å spille bingo for moro skyld!

Avgi din stemme