Bingo uttak

Det er lett, trygt og kjapt å gjøre uttak fra bingo tilbydere på nettet. Så snart du har hanket inn storgevinsten er det fort gjort å få pengene dine i hende.

Som hos online spilleselskaper ellers, varter også bingosidene opp med mange forskjellige betalingsløsninger. Du kan bruke kort, elektroniske lommebøker og en rekke andre muligheter.

Uttak gjøres stadig hurtigere og hurtigere. Du trenger ikke lenger å belage deg på langvarig ventetid når du vil ha pengene dine. Mange bingohaller by dessuten på gebyrfrie uttak!

Les videre for å få full oversikt over hvordan du gjør bingo uttak på nettet.

 

Klikk her for gebyrfrie uttak!

Hos MamaMia Bingo får alle nye spillere 250 % bonus opptil 500 kr

Hvordan gjør jeg bingo uttak?

Det er i de aller fleste tilfeller veldig enkelt å gjøre bingo uttak på nettet. Selv om det finnes unntak, vil du hos de fleste bingohallene først logge deg inn.

Deretter klikker du «utbetaling», «uttak», eller lignende på din side. Neste steg er å velge uttaksbeløp, betalingsmetode, og så videre.

Deretter vil din uttakssøknad behandles av bingohallens utbetalingsstab, før pengene sendes til deg via den metoden du valgte.

Merk at enkelte selskaper kun utbetaler penger på enkelte ukedager. Dette gjelder for eksempel hos OnlineBingo.eu.

Hvilke betalingsløsninger kan man bruke for å gjøre bingo uttak?

Det finnes nå for tiden et stort utvalg av forskjellige betalingsløsninger man kan bruke til netthandel. Veldig mange av dem kan du bruke når du skal gjøre uttak hos din bingoside på nettet.

Blant de mest utbredte alternativene finner vi følgende:

 • Debetkort (VISA; MasterCard, m.m.)
 • Kredittkort (VISA; MasterCard, m.m.)
 • Skrill
 • Neteller
 • Trustly
 • MoneyBookers
 • PaySafe kort
 • Direkte bankoverføring
 • Payson
 • Click and Pay

Du vil ikke finne samtlige alternativer hos samtlige bingohaller, men alle vil by på minst 3-4 stykker. Hvis du er ute etter et stort utvalg av betalingsløsninger kan vi anbefale Maria Bingo. Her kan du gjøre uttak på mange forskjellige måter.

Hvor lang tid tar det å gjøre uttak fra en bingoside?

Hvor lang tid et uttak fra en online bingokonto tar avhenger av to ting:

 1. Hvilken betalingsløsning du bruker
 2. Hvor lang behandlingstid bingohallen har

Derfor er det umulig å gi et fasitsvar på hvor lenge du må vente før du får pengene dine. På denne oversikten ser du de raskeste betalingene som er tilgjengelige hos to ledende bingohaller:

 • Unibet Bingo: innen 48 timer (Skrill & Neteller)
 • Maria Bingo: innen 48 timer (MoneyBookers & Neteller)

Som regel vil også de øvrige bingohallene levere raskere uttak når du bruker elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller.

Hos samtlige bingosider vil det ta klart lengst å gjøre uttak med bruk av direkte bankoverføring. Dette kan ta opptil 7 virkedager, eller mer.

Hvor mye kan jeg ta ut av bingo kontoen min av gangen?

Det finnes en rekke forskjeller hva gjelder den øvre uttaksgrensen fra bingohall til bingohall. Generelt sett kan vi si at de elektroniske betalingsløsningene har lavere grenser enn øvrige metoder.

Her har du en oversikt over noen øvre og nedre grenser for uttak hos den ledende bingosiden Maria Bingo:

 • Skrill og Neteller: maks 10 000 kr / minst 100 kr
 • Kredittkort: maks 100 000 kr / minst 100 kr
 • Bankoverføring: maks ubegrenset / minst 150 kr

Hos Maria Bingo kan du med andre ord gjøre både små og store uttak. Klikk her for å åpne konto, og benytte deg av tilbudet.

Merk deg at du hos mange online spilleselskaper må belage deg på å motta veldig store uttak i avdrag, ikke på en gang.

Hva koster det å gjøre bingo uttak?

Flere online bingohaller byr nå for tiden på rentefrie uttak. Det gjelder bl.a. hos følgende populære selskaper:

Merk deg at selv om disse bingohallen ikke belaster deg med et gebyr, kan det hende at betalingsløsningen eller banken du bruker gjør det. Dette må du sjekke selv før du overfører penger.

Hos Maria Bingo foreligger et gebyr på 40 kr for alle uttak, uavhengig av betalingsmetode og beløp.

Hva slags vilkår gjelder for uttak fra online bingohaller?

Det finnes selvsagt en del regler og vilkår som gjelder for å gjøre uttak fra bingosider på nettet. De varierer fra selskap til selskap, og det er veldig viktig at du setter deg inn i din bingohalls regelverk også på dette punktet.

Noen vilkår vil du finne hos så godt som alle bingohaller. De inkluderer følgende:

 • Du må bruke samme betalingsmetode for uttak som du gjorde da du satte penger inn på kontoen. Dette er det viktig at du har i tankene når du overfører til din bingokonto.
 • Hvis du vil gjøre et større uttak, i mange tilfeller mer enn 20 000 kr, vil du som regel bli bedt om å fremvise ytterligere bevis for at du virkelig er den sanne kontoinnehaveren. Dette kan dreie seg om ID med foto, eller en regning med ditt navn og din adresse.
 • Mange bingohaller behandler uttak kun i løpet av sine åpningstider. Dette bør du ta hensyn til når du planlegger uttak.

Som sagt vil andre regler gjelder – f.eks. for maksimums- og minimumsgrenser – hos de fleste bingohaller.

Er det trygt å gjøre bingo uttak?

Vi her hos BingoGuiden.net kjenner dette markedet inn og ut. Når vi gir deg en lenke til en bingohall, så kan du slappe av i full forvisning om at du har med et dønn seriøst foretak å gjøre.

Alle bingosidene vi lenker til byr på nettsikkerhet av aller høyeste grad. Samtlige bruker avansert kryptering for å beskytte alle dine transaksjoner. Sidene er beskyttet med SSL teknologi, som er samme løsninger som banker og lignende finansinstitusjoner benytter.

Du vil aldri ha noen grunn til å bekymre deg for sikkerhet når du skal gjøre uttak fra selskaper du finner her hos oss.

Bingo uttak
5 (100%) 14 Stemmer