Bingokreditt uten innskudd

Hvis du er nysgjerrig på online bingo, anbefaler vi at du sikrer deg bingokreditt uten innskudd. Det vil nemlig gi deg sjansen til å spille bingo helt gratis!

Denne typen tilbud skiller seg fra andre bingo bonuser fordi det ikke foreligger krav om at du må sette penger inn på kontoen. Du bare melder deg inn og får spillepenger helt uten videre!

Les videre for å finne de aller beste tilbudene om bingokreditt uten innskudd som gjelder akkurat nå!

 

Her får du bingokreditt uten innskudd

Hos OnlineBingo.eu får nye kunder €15 å spille for gratis

 

Hva er bingokreditt uten innskudd?

Bingokreditt uten innskudd er noe så forlokkende som spillepenger du mottar helt uten forpliktelser hos en bingoside. Pengene bruker du på å kjøpe bingobrett.

Når du spiller med bingokreditt uten innskudd som innsats kan du innkassere ekte pengepremier! Dette er altså din sjanse til å spille og vinne helt gratis hos nettbingo leverandørene.

Det som er viktig å huske er at du ikke behøver å sette inn penger hos bingohallen for å motta denne typen godbit. Du forplikter deg ikke til å gjøre det i fremtiden heller.

Dette er snakk om en 100 % gratis bonus.

 

Disse selskapene har de beste tilbudene!

Stadig flere ledende bingohaller varter opp med noen form for bingokreditt uten innskudd. Her har du tre veldig imponerende eksempler:

 

 

Hos alle disse selskapene er det altså duket for gratisspilling så snart du melder deg inn!

Hos Unibet Bingo byr de på en annerledes form for gratis bingo til nye kunder. Her får alle nykommere adgang til et gratis bingorom i 1 uke.

Du kan ikke vinner ordentlige penger i dette bingorommet, men du kan spille videre i Unibet Bingos andre bingorom med gevinstene dine. På den måten kan du omsette dem i store bingo gevinster!

 

Dette kan du bruke bingokreditten din på!

Når du mottar gratis bingokreditt er det din sjanse til å spille på husets regning. Du kan rett og slett bruke kreditten som om det var spillepenger du selv hadde satt inn på konto.

Det vil si at du kan kjøpe bingobrett! Bare velg bingorommet hvor du helst vil spille, og kjøp brett for bonuspengene dine.

Du deltar i spillingen helt som vanlig uten restriksjoner, og kan vinne store pengepremier. Men kanskje viktigst er at en slik gratis bonus gir deg sjansen til å bli kjent med bingohallen.

Avhengig av hva slags inntrykk du får kan du deretter bestemme hvorvidt dette er en plass du har lyst til å sette inn penger og spille aktivt fremover.

Merk deg at hos MamaMia Bingo kan du ikke bruke bingokreditt på det øvrige utvalget av spill, slik som spilleautomater, e.l. Det kan du derimot hos OnlineBingo.eu som også har en rekke andre typer spill enn bingo på menyen.

Slik sikrer du deg bingokreditt uten innskudd

For å motta bingokreditt uten innskudd trenger du i de aller fleste tilfeller bare å gjøre en eneste ting: åpne en konto.

Det finnes enkelte små forskjeller, men stort sett fungerer det på denne måten:

 

 1. Besøk nettsiden til en bingohall med et slikt tilbud. Du kommer rett til MamaMia Bingo ved å klikke her
 2. Fyll inn dine personopplysninger i et kort skjema
 3. Snart mottar du en epost fra bingohallen
 4. Følg instruksene den inneholder for å bekrefte opprettelsen av din konto
 5. Spill gratis med bingokreditt uten innskudd!

 

Mer skal altså ikke til i de aller fleste tilfeller. For å benytte deg av Unibet Bingos unike gratis bingorom, følger du stegene overfor pluss to til:

 

 1. Velg et chatnavn du vil bruke når du snakker med andre spillere
 2. Gå til gratis bingorom når det åpner for dagen

 

Som du ser er det veldig fort gjort å sikre seg gratis spilletid med bingokreditt uten innskudd.

 

Hva slags vilkår gjelder for bingokreditt uten innskudd?

For bonuser og andre former for gratis spillekreditt som du mottar fra online spillesteder gjelder det ofte en god del regler og vilkår. De gjelder det alltid å være obs på for å unngå leie overraskelser.

Et vilkår som gjelder for så godt som alle kasinobonuser er at du må omsette for bonusens verdi et visst antall ganger før du kan ta penger ut av din spillekonto. For tilbud om bingokreditt uten innskudd gjelder som regel IKKE noe omsetningskrav. Dette er svært gunstig.

Øvrige vilkår som gjelder for de fleste tilbud om bingokreditt uten innskudd inkluderer følgende:

 

 • Kun en slik bonus er tilgjengelig per husstand. Har du åpnet konto, og fått bingokreditt uten innskudd kan ikke mannen din også gjøre det
 • Du får kun utbetalt en slik bonus første gang du åpner konto. Du kan ikke stenge kontoen din, og åpne en ny konto for å få bonus
 • Du vil motta bonus uavhengig av hvorvidt du åpner konto på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen
 • Du trenger ikke sette inn penger på kontoen noensinne. Det foreligger ingen forpliktelser om å overføre penger når du aksepterer denne typen tilbud.

 

Bingokreditt uten innskudd
5 (100%) 2 Stemmer