Bingomaskin

Nå om dagen spiller norske bingo-entusiaster som regel på nettet. Det vil si at bingomaskinene som snurres er av det virtuelle slaget.

Selv om lyden av kuler som spretter omkring inne i bingomaskinens trommel kanskje savnes, er resten akkurat som før. Online bingomaskiner varter opp med de samme sjansene for å vinne, og spenningen er akkurat som når du spiller i den virkelige verden!

Hvis du har lyst til å oppsøke en online bingohall for å kose deg med spilling, skal du lese videre. Vi kommer både med gode råd og hjelpsom informasjon!

 

Kos deg med markedets beste bingomaskin!

Hos Maria Bingo spiller du spennende online bingo!

 

Nye bingomaskiner gir større spenning

Det er ikke rart at enkelte spillere føler en viss skepsis ved å gå fra å spille bingo i en fysisk bingohall, til å kose seg med denne hobbyen online.

Sannheten er at spill på nettet byr på en rekke store fordeler. Våre medlemmer er særlig begeistret over følgende plusspoeng:

  • Spill hele døgnet gjennom
  • Spill mens du er på farta på mobilen, eller nettbrettet
  • Møt nye venner i chatte-rom
  • Spill gratis med bonuser

At det avholdes døgnkontinuerlige trekninger er selvsagt en fordel. Du kan spille akkurat når du selv har lyst, og er ikke avhengig av å tilpasse deg åpningstider. Mulighet til å spille på mobile enheter gjør enhver pause i hverdagen til en mulig hyggestund med bingo!

Mange nykommere vil nok la seg overraske av at det sosiale trekkes frem som noe positivt med nett-bingo. Det skyldes at man kan snakke med andre spillere – og også hyggelige bingoverter – underveis. Det er alltid ekstra festlig å delta i chatten mens man spiller!

Og en ting kan du være helt sikker på: selv om bingomaskinene i dette tilfellet er automatiske, er dine sjanser til å vinne akkurat de samme som ellers. Overgang fra «vanlig» bingomaskin til virtuell bingomaskin har ingenting å si i så henseende.

Mange online bingohaller byr på en rekke forskjellige bingorom hvor du kan utforske forskjellige typer bingo, sånn som 75-ball, 90-ball og variant-bingo. Her kan du altså velge og vrake blant bingomaskiner med forskjellige antall kuler!

Bonuser hos online bingohaller består av gratis spillekreditt. Som nytt medlem kan du ofte sikre deg riktig store mengder med bonus.

Du kan vinne store penger med bingomaskiner på nettet!

Mens bingomaskiner på nettet snurrer, sitter mange spillere med hjertet i halsen. Det skyldes at de har sjanse til å vinne riktig store pengebeløp hvis «deres» kuler trekkes ut av maskinen.

På nettet kan man nemlig vinne noen gedigne pengesummer som jackpot. Hos Maria Bingo er det mulig å sikre seg en rekke slike store premiepotter.

Hos Unibet Bingo har du også sjansen til å innkassere gevinster på flere hundretusen euro – ja, det vil si milliongevinst!

Også mens bingomaskinen snurrer hos OnlineBingo.eu har du mulighet til vinne virkelig store jackpoter. Det samme gjelder for all del også hos Caliber Bingo.

Stikk innom en av disse bingohallene, og spill noen runder. Du vil garantert ikke savne gammeldagse bingomaskiner. Fordelene med denne nye typen bingo er rett og slett alt for mange til at nostalgien har noe å si.

Avgi din stemme