Caliber Bingo gir deg gratis spins nå!

Den evig populære spillsiden Caliber Bingo varter nå i dag opp med et flott tilbud til sine medlemmer: sett inn minst 100 kr og motta 50 gratis spins på Joker Pro!

Dette er din sjanse til å snurre 50 ganger på en spilleautomat som hurtig har blitt en etablert yndling i det norske markedet.

 

Spill gratis hos Caliber Bingo nå!

Hos Caliber Bingo får alle nye spillere 100 kr uten krav om innskudd!

 

Caliber Bingo avholder svært hyppige kampanjer av dette slaget. Denne helgen er det altså duket for hele 50 gratis spins for et innskudd på kun svært beskjedne 100 kroner.

Hvis du er et etablert medlem hos Caliber Bingo vil ikke denne nyheten komme som noen overraskelse. Her skjemmes man rett og slett bort med gratis spins nesten hver eneste dag.

Har du ennå ikke tatt steget og meldt deg inn, er det noe vi anbefaler at du gjør noe med. Caliber Bingo er en veldig hyggelig spillside som kombinerer våre leseres to store lidenskaper hva gjelder online spilling: bingo og automater.

Utvalget av begge deler er bortimot uslåelig. Og ikke glem: så snart du oppretter konto hos Caliber Bingo mottar du 100 kr som du kan kjøpe bingo brett for – helt uten forpliktelser overhodet. Dette er noe så sjeldent og forlokkende som en bingo bonus uten innskudd!

Caliber Bingo gir deg gratis spins nå!
5 (100%) 1 Stemme