CaliberBingo gir deg 100 gratisspinn på Starburst!

opptil 100 gratisspinn på Starburst

Skynd deg til CaliberBingo! Denne veletablerte bingohallen varter nå opp med sjansen til å sikre seg hele 100 gratisspinn på Starburst.

Som du sikkert vet, er dette en av de aller mest populære spilleautomatene i Norge. Å kunne snurre 100 ganger gratis byr på både gedigne vinnersjanser og stor spenning.

Alt som skal til for å dra nytte av denne rause kampanjen er å melde seg inn hos CaliberBingo, og sette inn minst 500 kr. Du tar det første steget ved å klikke på denne grønne knappen:

 

CaliberBingo - 100 gratisspinn - klikk her!

CaliberBingo gir deg opptil 100 gratisspinn for Starburst på første innskudd!

 

Merk at du også kan motta 50 gratisspinn på Starburst. Det gjør du ved å sette inn minst 100 kr. Her kan altså spillere med et ethvert budsjett sikre seg godt med free spins på Starburst.

CaliberBingo gir deg en varm velkomst!

Melder du deg inn nå hos CaliberBingo, vil du motta en veldig kjekk velkomstbonus. Foruten 100% bonus opptil 1500 kr vil du også sikre deg en durabelig mengde gratisspinn.

Setter du inn mellom 100 og 499 kr belønnes du med 50 gratisspinn. Setter du inn 500 kr eller mer, får du hele 100 gratisspinn.

Dette er åpenbart et svært kjekt tilbud som gir deg sjansen til å spille ekstra mye på spilleautomat. Særlig de av Bingoguiden.net sine lesere som først og fremst holder seg til bingorommene vil sette pris på dette. Her får du altså en mulighet til å teste en annen type pengespill – uten risiko eller kostnad overhodet.

Som vi har påpekt flere ganger allerede gjelder alle dine gratisspinn for Starburst. Dette er en helt utrolig populær norsk spilleautomat. Den byr på gedigne vinnersjanser, intens underholdning og pengepremier som virkelig monner.

Det hører også med at CaliberBingo nå i disse dager har lansert en helt ny versjon av siden sin. Selskapet byr nå på en toppmoderne løsning som er særlig egnet for bingo spilling på mobilen.

CaliberBingo gir deg 100 gratisspinn på Starburst!
5 (100%) 1 Stemme