Caliber Bingo unikt tilbud

Caliber Bingo

Caliber Bingo har lansert et unikt tilbud for alle nye medlemmer. Les videre for å lære alt som er å vite om markedets heteste bonus kampanje for øyeblikket.

Er du ny hos Caliber Bingo, ønskes du nemlig velkommen med et tilbud som er utrolig raust. Først får du 100 kroner å spille bingo for – uten innskudd! Deretter innkasserer du 100 % bonus opptil 2000 kr på ditt første innskudd.

Som om ikke det var nok får du sannelig 200 cash spins i samme slengen. Hva er cash spins, spør du? Noe så forlokkende som gratisspinn helt uten omsetningskrav!

 

Spill hos CaliberBingo - Klikk her!

100 kr gratis og opptil 2000 kr i bonus hos CaliberBingo

 

 Caliber Bingo bonus uten innskudd

Første del av Caliber Bingos unike tilbud er rettet mot bingo entusiaster. Når du åpner medlemskap hos denne populære bingohallen vil du nyte godt av en bingo bonus uten innskudd.

Den består av 100 kroner som du kan bruke til å kjøpe bingobrett for. Du trenger ikke sette inn et øre av egne penger for å innkassere din hundrelapp.

Her kan du altså kose deg med helt ekte nett bingo uten å legge et øre av egne penger i potten.

Tilbudet har ingen forpliktelser. Du kan velge å spille og kose deg med dine 100 kroner, og så aldri anvende din Caliber Bingo konto igjen. Det er helt opp til deg!

Dette fabelaktig rause og unike tilbudet er din sjanse til å bli bedre kjent med Caliber Bingo – og selvsagt til å kose deg med gratis bingo online!

Caliber Bingo innskuddsbonus

Når du først setter inn penger på en Caliber Bingo konto for første gang, er det duket for en veldig kjekk pengebonus. Den gjelder for hele selskapets store utvalg av spill, både innenfor bingo og nett kasino.

Skulle du, etter å ha hygget deg med 100 kroner uten innskudd, bestemme deg for å spille videre med egne penger vil Caliber Bingo gi saldoen et realt løft. Her dobler de nemlig ditt første innskudd opptil en øvre verdi på 2000 kr.

Det vil si at du kan sette inn 500 kr, og spille for en tusenlapp. Setter du inn 1000 kr, spiller du for 2000 kr, og så videre.

Et slikt tilbud gir deg mulighet til å hygge de med dobbelt så mye spillemoro som du selv betaler for.

Når du ser hvor stor og rikholdig spillemenyen til Caliber Bingo er, vil du skjønne at dette er bonuspenger som fort kan omgjøres til stor spenning og gedigne pengepremier.

Denne bonusen har et omsetningskrav på 30 ganger verdien av din bonus. Det vil altså si at du må spille for 30 ganger så mye som bonusen din er verdt før du kan ta penger ut av kontoen din igjen.

Dette kravet er omkring standard i markedet for øyeblikket. Merk at ikke alle spill vil innvirke omsetningskravet på samme måte. Dette bør du sjekke hos Caliber Bingo før du mottar denne bonusen.

Caliber Bingo cash spins

Når du gjør ditt første innskudd kan du i tillegg til den klekkelige pengebonusen vi beskrev i punktet over også innkassere en masse cash spins. Dette er muligens den aller mest forlokkende – og unike – delen av Caliber Bingos unike tilbud!

Cash spins er navnet selskapet har gitt gratisspinn som ikke har noe omsetningskrav. Det stemmer: alle penger du vinner med gratisspinn du mottar som del av denne kampanjen stikker du rett i egen lomme!

Dette er fabelaktig raust, og virkelig et tilbud det er verdt å slå til på. Antallet cash spins du sikrer deg avhenger av hvor stort ditt 1. innskudd er. Her har du oversikten:

  • 100 kr eller mer – 50 cash spins
  • 500 kr eller mer – 100 cash spins
  • 1000 kr eller mer – 150 cash spins
  • 1500 kr eller mer – 200 cash spins

Hvis du har lavt budsjett, vil det være en herlig fristelse å kunne spille hele 50 ganger – med sjanse til å vinne ekte penger – for et innskudd på kun 100 kr. Spillere med litt mer å rutte med vil garantert sette prise på sjansen til å snurre 200 ganger for et innskudd på over 1500 kr.

Husk at alle spinnene du mottar som del av Caliber Bingos unike tilbud gjelder for Starburst – en av Norges klart mest populære automater!

 

Enkelt og greit

Hos CaliberBingo er det ikke bare de økonomiske fordelene ved å melde seg inn som teller.

CaliberBingo har gjort sitt for å sørge for at nettspill er enkelt og brukervennlig. På den måten akn du bruke tiden din på yndlingsspillene dine.

Skulle det mot formodning dukke opp tvil eller spørsmål, er det hjelp å få hos CaliberBingo’s vennlige og norsktalende kundehjelp. De står klare  til å hjelpe deg uansett tid på døgnet.

Spill med CaliberBingo ved å klikke deg inn på CaliberBingo’s hjemmeside. Du kan også trykke på den grønne knappen øverst på siden for å komme i gang med det samme.

God fornøyelse!

Les også Bingoguiden.net sin anmeldelse av CaliberBingo. Der finner du svar på alle dine spørsmål om denne populære bingohallen.

 

Caliber Bingo unikt tilbud
5 (100%) 2 Stemmer