EuroJackpot

EuroJackpot flere hunder millioner kroner i premie

EuroJackpot er et lottospill som byr på noen helt utrolig rause premieutbetalinger! Gevinstene det spilles om her setter selv Vikinglotto i skyggen. Og god gammeldags Lotto fra Norsk Tipping blir som tombola på bygdehuset å regne.

Den største utbetaling på EuroJackpot er i skrivende stund på godt over 800 000 000 kroner. Tenke seg til! Det er altså ingen trykkfeil. En heldig spiller vant 800 millioner kroner på Lotto!

Den utbetalingen gikk til en tysk deltaker. Her i Norge er den største EuroJackpot utbetalingen på «kun» 441 millioner kroner. Ikke noe småtteri det heller!

 

Spill EuroJackpot hos EuroLotto – Klikk her!

Hos EuroLotto kan du vinne hundrevis av millioner på EuroJackpot!

 

Grunnen til at dette lotto-formatet byr på så fantastiske premier er at det er et samarbeid mellom mange forskjellige land. Siden mange millioner spillere kan delta, blir det kjøpt svært mange rekker. For hver rekke som kjøpes, plusses en andel av innsatsen på premiepotten. På den måten vokser den seg snart stor og fristende!

 

Så mye kan du vinne på EuroJackpot

Premietaket i dette pengespillet har blitt fastsatt til 90 millioner euro. Det tilsvarer rundt 850 millioner kroner. Og det er ikke en grense som er urealistisk. I oktober 2016 var det nemlig noen som vant hele 812 millioner. Det er en av de største premieutbetalingene for noe pengespill, noen gang i historien!

Som vi allerede har sett, har en norsk spiller vunnet over 440 millioner. Det skjedde i august 2017. I alt har noen innkassert en gevinst på mer enn 400 millioner kroner 11 ganger. Premier på over 100 millioner kroner har blitt utbetalt hele 34 ganger – og det på til sammen kun 5 år!

Den nest største norske gevinsten var på 102 millioner kroner og ble vunnet i 2013. Minimumspremien for å få full pott – altså minste tillatte utbetaling – er 70 millioner kroner. Ikke verst til å være nedre grense!

Det er også verdt å merke seg at det kan være store penger å hente også for å innta andreplassen i denne kjempe lottoen. I 2014 innkasserte nemlig en heldig bergenser ca. 28 millioner kroner – i andrepremie!

Grunnen til de ufattelige premiene er at mange spillere kan delta. EuroJackpot er tilgjengelig i til sammen 16 land. Når så mange potensielle kunder kjøper lottokuponger, sier det seg selv at det er snakk om store summer i omsetning.

Hva er EuroJackpot

EuroJackpot er en felles lotto trekning for en rekke forskjellige land. Konseptet ble lansert i mars 2012. Nå til dags deltar de følgende landene: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia, Island, Tyskland, Kroatia, Slovenia, Italia, Ungarn og Spania. Norge ble først med i prosjektet i 2013.

Konseptet er svært enkelt. Det skal trekkes 5 hovedtall fra 1 til 50. I tillegg trekkes det 2 stjerne tall fra 1 til 10. Hvis du får både alle hovedtallene og de to stjerne tallene vinner du jackpoten.

Det utbetales også i alt 12 andre premier, så man kan sikre seg en bit av kaka selv om man ikke får full uttelling.

Trekningen avholdes i Finland hver fredag.

Slik spiller du EuroJackpot

Du kan spille EuroJackpot hos din lokale tippekommisjonær, via nettsiden til Norsk Tipping, eller andre nettsteder som byr på denne formen pengespill, slik som for eksempel EuroLotto.

Hver rekke koster 25 kroner. Selvsagt vil de aller fleste levere inn langt flere rekker per trekning for å øke vinnersjanser og spenningen ved å delta.

Du kan også kjøpe rekker som gjelder for et stort antall trekninger også i fremtiden. Dette er unektelig en veldig praktisk måte å spille på.

Du kan enten velge å fylle ut din egen kupong på nettet, eller la systemet ta seg av den saken på dine vegne. Hvis du har lykketall du vil ha med kan du med andre ord sørge for at de blir inkludert.

Innleveringsfrist er hver fredag klokka 19:00.

EuroJackpot
5 (100%) 1 Stemme