Gratisspinn tilbud hos MamaMia – slå til i dag!

Hos MamaMia Bingo har de også et stort utvalg av spilleautomater. Det skyldes selvsagt at veldig mange norske spillere er utrolig glade i begge disse formene for spennende underholdning.

Som alle som kjenner MamaMia allerede vet, er dette en spillside av det rause slaget. Her dukker bonustilbudene opp hyppig – både for nye og etablerte medlemmer!

Hvis du stikker innom siden i dag – lørdag 2. april – kan du dra nytte av et fabelaktig gratisspinn tilbud. Du kan nemlig sikre deg i alt hele 100 gratisspinn på Neon Staxx ved å dra nytte av dette eksklusive tilbudet!

Du må være registrert medlem for å motta disse gratisspinnene, så hvorfor ikke melde deg inn i dag og spille gratis på den populære spilleautomaten Neon Staxx?

 

Bli medlem hos MamaMia Bingo og spill gratis

Hos MamaMia Bingo får du 100 gratisspinn uten innskudd

Dette er dagens gratisspinn tilbud hos MamaMia Bingo

Hvis du er medlem hos den populære spilloperatøren MamaMia Bingo kan du i dag kose deg med hele 100 gratisspinn. De gjelder for den populære videoautomaten Neon Staxx.

Tilbudet er del av Hulkens Smash Tilbud, en kampanje MamaMia Bingo kjører hyppig. Hulken dukker jevnlig opp for å dele ut gratisspinn til selskapets medlemmer. Da lønner det seg å slå til!

Selv om du ikke er medlem hos MamaMia Bingo, byr selskapet på mange muligheter til å spille og vinne gratis. Så snart du registrerer deg vil du nemlig motta en flott bonus uten krav om innskudd.

Den består av 100 gratisspinn som gjelder for den legendariske spilleautomaten Starburst. De får du frigjort i løpet av din først uke som medlem. I tillegg får du 50 kr å kjøpe bingobrett for – helt gratis. Også denne bonusen mottar du uten å gjøre innskudd på din nye MamaMia Bingo konto.

Slik sikrer jeg meg gratisspinn hos MamaMia Bingo

For å dra nytte av dagens rause gratisspinn-tilbud hos MamaMia Bingo gjør du ganske enkelt innskudd på din konto. Det er enkelt å overføre penger, og fort går det også. Du får gratisspinn på Neon Staxx ubetalt på denne måten:

  1. Overfør minst 200 kr til din MamaMia Bingo konto
  2. Du mottar 20 gratisspinn på Neon Staxx
  3. Gjenta opptil 5 ganger i løpet av dagen
  4. Spill 100 ganger gratis for innskudd på minst 1000 kr til sammen

Dette tilbudet er en kjekk helgegave til spilloperatørens kunder. Selv om du ikke skulle ha anledning til å slå til, er det ingen grunn til å fortvile. Lignende kampanjer avholdes fortløpende. Hulken dukker hyppig opp hos MamaMia Bingo, og da strør han som regel om seg med noen skikkelig godbiter av dette slaget!

For å sikre deg MamaMia Bingo sin bonus uten krav om innskudd, åpner du enkelt og greit konto hos selskapet. Det gjør du på denne måten:

  1. Trykk på denne lenken for å besøke MamaMia Bingos hjemmeside
  2. Fyll inn enkelt skjema
  3. Aktiver din nye konto
  4. Motta 100 gratisspinn på Starburst
  5. Motta 50 kr å spille bingo for

Dette gjør du i en fei. Gratis spillemoro er kun noen få minutter unna hos MamaMia Bingo. Husk at du ikke trenger å overføre penger til kontoen din for å nyte godt av denne bonusen. Her er det med andre ord snakk om en gratis gave.

Skulle du ha lyst til å spille videre for egne penger – og det vil du sannsynligvis all den tid MamaMia Bingo er en veldig trivelig spillside – vil du motta en ytterligere bonusgodbit. Den består av 100 gratisspinn som gjelder for 7 av selskapets aller mest populære spilleautomater + en pengebonus på 100 % opptil 1000 kr.

Det vil si at MamaMia Bingo vil doble innskuddet ditt opptil en maksgrense på 1000 kr. Her er det med andre ord duket for massevis med gratisspilling.

 

Avgi din stemme