Spill spennende automat gratis

Jack Hammer

Jack Hammer er den originale tegneserie detektiven. Automaten hans har nå fått en oppfølger – Jack Hammer 2, men mange spillere forholder deg lojale til denne klassikeren!

Jack Hammer byr på veldig intens underholdning, og sjansen til å vinne virkelig store penger – opptil 750 000 euro med maks innsats og full uttelling!

Grafikken er kjempestilig, og inspirert fra detektivtegneserienes verden. Dette er en automat som hurtig har fått legendestatus blant norske spillere.

 

Prøv Jack Hammer hos Karamba – klikk her!

Vinn ekte penger helt gratis på Jack Hammer hos Karamba!

 

 

Jack Hammer har 5 spillehjul og 25 mulige gevinstkombinasjoner per snurr. Du fastsetter selv innsatsen. Det meste du kan spille for er hele 250 euro!

Hva gjelder spesialfunksjoner er denne automaten fullastet. Særlig imponerende er den såkalte «Sticky Wins». Den går ut på at når du får en vinnerlinje, så vil symbolene du vant med bli stående mens de øvrige symbolene snurrer en gang til. Så lenge du fortsetter å få flere vinnersymboler vil dette bare fortsette og fortsette. Selvsagt gir dette deg sjansen til å vinne virkelig stort!

I tillegg har Jack Hammer både en free spins funksjon og en joker funksjon.

All den tid dette er en av de aller mest populære videoautomatene i bransjen, er den å finne overalt. Selvsagt gjelder det også hos Mr Green.

Jack Hammer
5 (100%) 1 Stemme