Jackpot 6000 cashback tilbud hos Guts!

50 % cashback opptil 500 kr

Hos Guts har de tilrettelagt sitt utvalg av spill for norsk smak. Det vil selvsagt si at de har en rekke klassiske spilleautomater på menyen.

Denne formen for pengespill er den aller mest populære her til lands. Gode, gamle Jackpot 6000 forblir vår soleklare favoritt hva gjelder online casino moro.

Derfor vil det nok glede mange av våre lesere at Guts nå varter opp med cashback for spill på nettopp klassikerne. Du kan få tilbake 50 % av dine tap opptil 500 kr mens du spiller klassiske automater hos Guts. Det vil alstå si at du halverer dine tap, og kan spille dobbelt så lenge!

Du må være medlem hos Guts for å dra nytte av tilbudet. Klikk på den grønne knappen for å melde deg inn. Da får du en flott bonus på første innskudd.

 

Guts - 100 % bonus - klikk her!

Guts gir alle nye medlemmer 100% bonus opptil 2500 kr på første innskudd!

 

Merk at denne kampanjen gjelder fra i dag, og frem til den 2. juli. Her gjelder det altså å skynde seg, hvis du har lyst til å få tilbake pengene du taper på Jackpot 6000.

Slik får du cashback på klassiske automater hos Guts

Dette tilbudet er det veldig enkelt å dra nytte av. Alt som skal til er å hygge deg med en av Guts sine klassiske automater frem til den 2. juli. På ukedager vil du få tilbake 30 % av dine netto tap, opptil en øvre grense på 300 kroner. På fredag, lørdag og søndag får du tilbake 50 % av pengene du taper opptil 500 kr.

Foruten Jackpot 6000 gjelder kampanjen også for populære automater som Joker Pro, Joker Strike, Twin Spin, Red Diamond og Blue Diamond.

For alle som liker de gode, gamle klassiske norske spilleautomatene er dette et svært gunstig tilbud. Hos Bingoguiden.net er vi i likhet med våre lesere flest veldig glade i denne formen for underholdning. Derfor er dette et tilbudet om cashback noe vi helt klart anbefaler!

Jackpot 6000 cashback tilbud hos Guts!
5 (100%) 1 Stemme