Karamba gratisspinn

Karamba logoKaramba varter opp med 100 gratisspinn til nye medlemmer! De får du så snart du har opprettet konto, og gjort første innskudd.

Karamba avholder i tillegg daglige kampanjer for alle sine medlemmer. Her kan det være store mengder gratisspinn å hente!

Gratisspinn hos Karamba gjelder alltid for de automatene som betaler ut flest og størst gevinster!

 

Få 100 gratisspinn hos Karamba - Klikk her!

Karamba deler ut 100 gratisspinn når du gjør første innskudd på ny konto!

 

Så mange gratisspinn får du i gave hos Karamba

Som nytt medlem hos Karamba vil du kunne kose deg med hele 100 gratisspinn på husets regning. De mottar du i tre avdrag:

  • Dag 1: 20 gratisspinn
  • Dag 2: 40 gratisspinn
  • Dag 3: 40 gratisspinn

Dette vil garantert gi ditt medlemskap hos Karamba en real pangstart! Ikke at det er slutt på gratisspinn etter kun tre dager.

Neida, hos Karamba varter de nemlig opp med egne bonuskampanjer hver eneste dag. De vil ofte bestå av sjansen til å sikre seg godt med gratisspinn!

Merk deg at Karamba alltid sørger for at gratisspinn kasinoet deler ut gjelder for de automatene som for tiden betaler ut de største og hyppigste gevinstene!

Slik sikrer du deg dine Karamba gratisspinn

Det er gjort i den fei å sikre seg Karamba gratisspinn. For å motta dine 100 gratisspinn som nytt medlem følger du denne enkle fremgangsmåten:

  1. Klikk her
  2. Trykk «Åpne en konto,» og følg enkle instrukser
  3. Gjør et innskudd på minst 200 kr
  4. Oppgi bonuskoden KAR100
  5. Motta 20 gratisspinn øyeblikkelig
  6. Motta 40 gratisspinn hver av de påfølgende to dagene
  7. Spinn og vinn helt gratis!

Vær obs på at dette spilleselskapet anvender seg av bonuskoder. De må du oppgi for å dra nytte av Karambas gratisspinn tilbud!

Karambas daglige kampanjer byr ofte på sjansen til å sikre seg gratisspinn. Som regel vil du gjøre et innskudd og oppgi en bonuskode for å motta dem. Følg instrukser du enkelt finner på nettsiden for å benytte deg av tilbudene.

Karamba gratisspinn vilkår

Når du drar nytte av Karamba gratisspinn gjelder det en del vilkår og regler som det kan være lurt å merke seg.

For Karamba gratisspinn gjelder et omsetningskrav. Det vil si at du må spille for pengene du eventuelt vinner med dine gratisspinn et visst antall ganger før du kan ta de ut av kontoen din. Hos Karamba er omsetningskravet fastsatt til 35 ganger verdien av dine gevinster.

Karamba gratisspinn har varighet på 1 dag. Det vil si at de vil kanselleres hvis du ikke benytter deg av dine gratisspinn innenfor denne fristen.

Avgi din stemme