MamaMia Bingo lanserer ny spilleautomat

Hos MamaMia Bingo varter de opp med noen av de beste bingorommene i bransjen. Selskapet er særlig kjent for å være en sosial og trivelig plass å kose seg med pengespill på nettet.

Foruten bingo, varter MamaMia også opp med et stort utvalg av spilleautomater. Nå nylig lanserte de siste tilskudd på stammen – en utrolig spennende og intens automat som heter «Drive: Multiplier Mayhem.» Dette er en videoautomat som er fullstappet med alskens fabelaktige spesialfunksjoner og bonuser!

Drive: Multiplier Mayhem er levert av spillutvikleren NetEnt som også står bak en lang rekke av de mest populære spillautomatene blant norske spillere. Det inkluderer favoritter som Gonzos Quest, Twin Spin, Starburst og Elements. Drive: Multiplier Mayhem føyer seg helt klart inn på lista over NetEnt klassikere!

 

Spill gratis med 100 gratissnurr her!

MamaMia Bingo gir nye medlemmer 100 gratissnurr som velkomst!

 

Drive: Multiplier Mayhem byr på herlig automatspenning

Den nyeste spilleautomaten på menyen til MamaMia Bingo er en skikkelig råtass. Den byr på noen ekstrafunksjoner som virkelig gir spillingen en real spiss.

Adrenalinet koker mens du hygger deg med denne automaten, og det skyldes i stor grad spesialfunksjonene. Her finner du nemlig en av de råeste jokerne vi kjenner til overhodet.

Jokerfunksjonen hos Drive: Multiplier Mayhem fungerer på den måten at den multipliserer gevinstene den bidrar til. En joker innenfor spilleautomatverdenen er for ordens skyld et symbol som erstatter øvrige gevinstsymboler, og på den måten forbedrer dine vinnersjanser voldsomt.

Hos Drive: Multiplier Mayhem har jokeren en ekstra funksjon. Avhengig av hvilket spillehjul den viser seg på, vil den doble eller mangedoble gevinsten du vant. Det fungerer slik:

 

  • Joker på spillehjul 1 dobler gevinsten din
  • Joker på spillehjul 2 dobler gevinsten din 2 ganger
  • Joker på spillehjul 3 dobler gevinsten din 3 ganger
  • Joker på spillehjul 4 dobler gevinsten din 4 ganger
  • Joker på spillehjul 5 dobler gevinsten din 5 ganger

 

Her er det med andre ord duket for store gevinstmuligheter og digre pengepremier!

Men en herlig joker er slettes ikke alt Drive: Multiplier Mayhem har å by på. Denne forseggjorte automaten har også en bonusfunksjon av det intense slaget.

Når automatens «scatter» symbol viser seg 3 ganger samtidig hvor som helst på spillehjul 2, 3, og 4 er det nemlig duket for free spins. Free spins er det samme som gratisspinn, altså gratis spillerunder på automaten.

Du nyter godt av 10 slike gratisrunder hos Drive: Multiplier Mayhem, og som om ikke det var nok kommer disse rundene med mye fikst ekstrautstyr!

I løpet av free spins kan nemlig et spesialsymbol med påskriften «NITRO» dukke opp. Dette symbolet virker både som en joker med multipliserende effekt, og kan i tillegg gi deg ytterligere free spins!

En ting til som er viktig å ta med når vi snakker om spenningen du nyter mens du spiller Drive: Multiplier Mayhem, er at toppgevinsten som du kan vinne på ett snurr er hodeløst rause 750 000 mynter. Avhengig av hva slags myntverdi du spiller med, kan dette utgjøre vanvittig mye penger!

Spill Drive: Multiplier Mayhem hos MamaMia Bingo i dag!

Hvis du liker spilleautomater, anbefaler vi helt klart at du stikker innom MamaMia Bingo, og tester Drive: Multiplier Mayhem så snart muligheten byr seg!

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du prøvespille automaten gratis med lekepenger som innsats. Det er en sjanse til å venne deg til dens avanserte funksjoner uten risiko.

Har du lyst til å spille på ordentlig må du melde deg inn. Husk at du mottar gratis gave hos MamaMia så snart du åpner konto. Den består av 100 gratissnurr som gjelder for Starburst – en av de mest populære spilleautomatene som finnes. I tillegg får du 50 kr å spille bingo for.

Disse godbitene nyter du altså godt av uten å sette penger inn på spillekontoen din i det hele tatt. Når du gjør ditt første innskudd vil MamaMia Bingo doble pengesummen du setter inn opptil en øvre grense på 1000 kr.

Avgi din stemme