Maria Bingo

Maria Bingo

Maria Bingo har lansert en rekke kampanjer i det siste som vi synes du fortjener å høre om! Selskapet har i løpet av de siste årene etablert seg som en ener. Dette er bingohallen norske spillere flest foretrekker.

Viktige årsaker til det er et herlig utvalg av bingorom, trivelig stemning og markedets beste mobil bingo tilbud.

Men kanskje feltet der Maria Bingo har satset aller hardest, og har lagt konkurrentene bak seg, er bonuser. Maken til rause og fordelaktige kampanjer kan vi ikke huske å ha sett maken til!

 

Få bonus opptil 10 000 kr her!

Hos Maria Bingo får du 100 % bonus opptil 10 000 kr på 1. innskudd!

Nye bonuskampanjer kommer fortløpende!

Hos Maria Bingo kryr det av bonustilbud. Få, om noen annen bingohall kan vise til noe lignende.

Som medlem hos Maria Bingo kan du velge og vrake blant svært hyppige bonuskampanjer. Nå i det siste har de vartet opp flere som virkelig monner. Her har du en liten smakebit av Maria Bingo sitt bonusmangfold:

 

  • Norgeskampen – kampanje der landets 5 landsdeler konkurrerte om hvem som kunne vinne mest i løpet av 5 uker
  • Julekalender – daglig mulighet til å vinne bonus gjennom hele adventen
  • Julenissens gavedryss: heldige medlemmer trekkes ut som vinnere på slump hver dag hele desember. I alt ligger €50 000 i potten!

 

Dette er bare toppen av kransekaka. Det som er sikkert er at du som medlem alltid vil ha godt med tilbud å velge blant.

Norgeskampen var en kjempepopulær kampanje. Deltakerne kunne vinne flotte premier, og selvsagt kjempe for sin landsdels ære. Til slutt var det Vestlandet som stakk av med seieren.

Julekalenderen til Maria er det Gonzo fra Gonzos Quest som arrangerer. Han deler ut alskens spille-godbiter til deltakerne. Mange får nok skikkelig julestemning ved å delta i denne kampanjen.

Julenissen til Maria Bingo var raus i år. Ingen skal tvile på at han synes selskapets medlemmer hadde vært snille i løpet av året som gikk! I løpet av desember deler han nemlig ut €50 000 i gaver! De mottar bingospillere helt på slump, så her kan alle vinne.

 

Spill og vinn gratis med Maria Bingo bonuser

Den klart største bonusen du kan motta hos Maria Bingo er velkomstbonusen. Den er bortimot legendarisk. Det skyldes at den er oppsiktsvekkende diger.

Når du melder deg inn hos Maria Bingo, og setter inn penger på kontoen for første gang mottar du nemlig:

 

  • 100 % bonus opptil 10 000 kr
  • 80 gratisspinn

 

Da har du forresten allerede mottatt 20 gratisspinn helt gratis, uten krav om innskudd, da du meldte deg inn!

En bonus på 10 000 kr er en sjeldenhet. Her snakker vi altså om en fabelaktig stor mengde gratis spillekreditt. Bonusen fungerer på den måten at Maria Bingo dobler pengesummen du setter inn på konto. Du mottar altså dobbelt så mye spillemoro, og dobbelt så stor sjanse til å håve inn storgevinsten, som du betaler for!

Du skal også huske på at Maria Bingo varter opp med et herlig lojalitetsprogram. Der vil du belønnes for din spilling. Dess mer du hygger deg med Maria Bingos tilbud, dess flere goder vil du nyte godt av som del av lojalitetsprogrammet. Her kan det være gratis spillepenger og mye annet å hente!

Maria Bingo
5 (100%) 2 Stemmer