Maria Bingo nettbrett

Maria Bingo logoHer til lands blir det stadig mer populært å kose seg med alle slags pengespill på nettbrett. Det gjelder også for bingo.

Hos Maria Bingo kan du kose deg med dine favorittspill via nettbrettet. Du vil nyte en herlig spilleopplevelse, og sjanse til å vinne store premier – akkurat som vanlig.

Du kan spille bingo hos Maria Bingo hvor som helst og når som helst med nettbrett!

 

 

Spill hos Maria Bingo - Klikk her!

Meld deg inn hos Maria Bingo og spill på nettbrett med stor bonus!

 

Kan jeg spille Maria Bingo på nettbrett?

Maria Bingo byr på et veldig godt mobiltilbud. Det kan du selvsagt benytte deg av på ditt nettbrett. Hos Maria spiller du alle slags bingospill på ditt nettbrett.

Du spiller veldig enkelt via brettets nettleser. Det vil si at du ikke behøver å laste ned en app, eller installere noe som helst for å benytte deg av tilbudet. Slik gjør du det:

 

  1. Åpne nettleseren i ditt nettbrett
  2. Gå til Maria Bingo sin side
  3. Logg deg inn som vanlig hvis du er medlem
  4. Opprett konto der og da i nettbrettet, hvis ikke
  5. Kos deg med dine bingo-favoritter hos Maria!

 

Enklere kan det knapt gjøres. Å spille på nettbrettet byr på en rekke fordeler. Blant annet at du kan hygge deg med bingo mens du er på farta, og at det er mer komfortabelt å slappe av med et nettbrett på sofaen enn å benke seg til foran datamaskinen.

Hvis du åpner konto via nettbrett, vil du nyte godt av de samme bonusene som om du hadde meldt deg inn via datamaskinen.

Dette tilbudet er tilgjengelig for alle slags nettbrett – iPad, og produkter med Android som operativsystem.

Avgi din stemme