Mobilautomaten gir deg gratis Spotify Premium!

Spill for 1000 kr per måned

Mobilautomaten varter hver måned opp med et veldig kjekt tilbud for musikkelskere som er glade i å spille casino. Som medlem hos denne festlige spillsiden kan du nemlig sikre deg gratis Spotify Premium pakke!

Du drar nytte av dette tilbudet enkelt som bare det. Alt som skal til er å spille for 1000 kr i løpet av en kalendermåned. Med andre ord belønnes du for å hygge deg med hobbyen din – med gratis musikk!

Slå til nå med en gang. Bare klikk på den store grønne knappen, for å åpne konto hos Mobilautomaten. Deretter er det bare å spille – og lytte!

 

Mobilautomaten - gratis Spotify - klikk her!

Mobilautomaten gir deg gratis Spotify Premium - bare spill for 1000 kr!

 

Merk at når du melder deg inn vil du nyte godt av en veldig raus velkomstbonus på 100%, verdt opptil 3000 kr. Du kan ikke bruke disse bonuspengene for å dra nytte av Spotify kampanjen. Kun spill med dine ekte penger teller i denne sammenhengen.

Spotify Premium og Mobilautomaten går hånd i hånd

Mens du spiller på mobilen, kan du altså i samme slenge lytte til all slags musikk helt gratis. Spotify Premium er jo rett og slett den suverent markedsledende musikkstrømmetjenesten.

Med et uslåelig utvalg av alle slags band og sjangere, inkludert en stor mengde norske artister, er det noe for enhver smak hos Spotify. Som Spotify Premium medlem, kan du laste ned musikk. Reklameavbrytelser slipper du også.

Det er klart at dette er en veldig velegnet kombinasjon med Mobilauomaten. Telefonen din blir jo en ganske så uslåelig underholdningstilbyder med både tilgang til alle slags spilleautomater og musikk tilgjengelig!

Alt du trenger å gjøre for å benytte deg av denne kampanjen er å først melde deg på. Det gør du ved å klikke på en knapp på siden til Mobilautomaten. Deretter spiller du for 1000 kr i løpet av en kalendermåned. Du mottar ditt Spotify Premium medlemskap via epost den påfølgende måneden.

Bingoguiden.net har stor sans for både svingende musikk og spilleautomatmoro. Vi har latt oss imponere over Mobilautomaten også. Her er det bare å slå til!

 

Mobilautomaten gir deg gratis Spotify Premium!
5 (100%) 1 Stemme