Norsk Tipping Lotto

Norsk Tipping Lotto milliongevinst

For mange norske spillere forblir Lotto ensbetydende med tilbudet til Norsk Tipping. Det er slettes ikke rart. Denne formen for pengespill har tross alt blitt en folkekjær tradisjon siden opprettelsen i 1986.

At det etter hvert finnes Lotto-millionærer land og strand rundt hjelper sikkert også! Det samme kan nok sies om de populære trekningene som sendes direkte på NRK. Klart det å følge med på det som skjer «live» på den måten gir spillingen ekstra spenning!

Selv om dette tilbudet i senere tid har kommet litt bakgrunnen etter hvert som langt mer lukrative og glamorøse tilbud som Viking Lotto og EuroMillions har blitt mer og mer populære, er det fremdeles mange som ennå spiller god, gammeldags Lotto fra Norsk Tipping her i landet!

 

Spill Lotto hos EuroLotto - klikk her!

Hos EuroLotto kan du spille Lotto med hundrevis av millioner i premier!

 

Norsk Tipping Lotto er en norsk tradisjon

Helt siden lanseringen i 1986 har nordmenn trykket Lotto fra Norsk Tipping til sine bryst. Og det kan vi jo godt forstå.

På den tiden var pengepremiene – på en hel million kroner – de største som vi hadde tilgjengelige her til lands. I tillegg hører det jo med at dette er en veldig enkel form for spilling. Der byr også på intens spenning – særlig all den tid trekningen jo fra første stund ble gjort til TV-underholdning i beste sendetid!

Til å begynne med kostet en rekke 1 kroner, men prisen har hevet seg i takt med inflasjon. Nå til dags må du ut med 5 kr per rekke – noe som fremdeles er å anse som svært lavt. Det er ikke ofte du kan satse en femmer, og få sjansen til å innkassere milliongevinst.

Du kan vinne betydelige premier

For det har seg jo slik at du fremdeles kan vinne stort på Lotto hos Norsk Tipping. I takt med at pris per rekke har steget, har jackpoter og premieutbetalinger gjort det samme.

Den gjeldende rekorden for en Lotto gevinst utbetalt av Norsk Tipping er på 25 millioner kroner. Premier på over 10 millioner er bortimot hverdags. Dette gjelder selvsagt i særdeleshet når vi får flere uker uten en vinner, og stigende jackpot.

Selv om 25 millioner er som lommerusk å regne i forhold til større lotterier i utlandet, og Norsk Tippings egne Viking Lotto, skal du ta vinnersjanser i betraktning. I og med at vår hjemlige Lotto fra Norsk Tipping er forbeholdt oss norske spillere, er det langt færre rivaler om beinet.

Det er veldig lettvint å delta

Å delta i Lotto trekning kunne knapt været enklere. Du kan fremdeles møte opp hos din lokale kommisjonær, akkurat som i gamle dager. Der fyller du ut en kupong, og så får du en kvittering med dine rekker påskrevet i hånden.

Langt flere spillere foretrekker selvsagt å spille online. Det kan du gjøre via nettsiden til Norsk Tipping. Du kan også laste ned en egen app på dine bærbare enheter.

Det er i det hele tatt få former for pengespill som det er enklere å delta i enn dette.

Slik spiller du Norsk Tipping Lotto

Selve spillet er utrolig lettvint. Som i alle år, gjelder det altså å velge 7 av 34 tall. Får du alle 7 riktig, er det duket for den store gevinsten.

Du kan velge selv hvorvidt du plukker tallene dine selv, eller om du lar Norsk Tippings system gjøre det automatisk. Selvsagt vil spillere flest velge å legge inn mer enn 1 rekke per trekning for å øke sine vinnersjanser.

Det er også mulig å tippe langt fremover i tid. Du kan for eksempel velge deg noen rekker du liker, og så la de bli stående i et visst antall uker fremover i tid. Dette er kanskje den mest populære måten å spille Lotto på hos Norsk Tipping.

Trekningene avholdes den dag i dag hver lørdag året gjennom.

Norsk Tipping Lotto
5 (100%) 2 Stemmer