Prime Slots deler ut 110 gratis spinn til nye medlemmer!

110 free spins på 3 første innskudd

Hos det populære online casinoet Prime Slots kan du i disse dager sikre deg hele 110 gratis spinn! De mottar du ved å åpne konto, og gjøre 3 innskudd.

Du kan melde deg inn hos Prime Slots på bare noen få øyeblikk. Første steg på veien er å klikke på den grønne knappen under. Da vil du snart kunne kose deg med hele 110 gratisrunder på spilleautomat!

 

Prime Slots - få 110 gratis spinn - klikk her!

Prime Slots gir deg 110 gratis spinn + 2000 kr i bonus som velkomstpakke!

 

For en spillside med et navn som Prime Slots er det selvsagt spilleautomatene som er aller viktigst. Da passer det unektelig godt at selskapet belønner nye medlemmer med nettopp en durabelig mengde free spins!

Slik aktiveres dine gratis spinn hos Prime Slots

Du vil altså motta til sammen 110 gratis spinn, fordelt på 3 innskudd. Slik fungerer det:

  • Innskudd 1: 30 free spins
  • Innskudd 2: 40 free spins
  • Innskudd 3: 40 free spins

En ting det er viktig å merke seg er at du er nødt til å gjøre disse innskuddene på påfølgende dager. Altså 3 dager på rad. Du kan med andre ord ikke spre denne godbiten over lengre tid.

Minste tillatte innskudd er 200 kr. Altså må du i alt investere minimum 600 kr til sammen for å dra full nytte av denne kampanjen.

Husk da at du også vil nyte godt av en kjekk bonusutbetaling på hvert av dine 3 innskudd. På den måten kan du sikre deg 2000 kr i bonuspenger også i samme slengen.

Dette er en komplett velkomstpakke av det slaget vi her hos Bingoguiden.net virkelig har sansen for!

Prime Slots deler ut 110 gratis spinn til nye medlemmer!
5 (100%) 3 Stemmer