Svensk bingo

I vår bransje har uttrykket Svensk Bingo to viktige betydninger. For det første er det en særegen form for bingospilling. For det andre er det en type online bingorom som eies av svenske selskaper.

I denne artikkelen vil Bingoguiden.net introdusere deg til begge deler! Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om å spille svensk bingo på nettet.

 

Spill hos Maria Bingo - Klikk her!

Spill svensk bingo hos svenskeiede Maria Bingo og få stor bonus

Svensk bingo er det samme som 75-ballsbingo

Svensk bingo er en spesiell spillevariant der det er 75 tall på hvert spillebrett, premier på forskjellige mønstre, og der brettene skiftes ut for hvert spill. Denne formen for bingo kalles ofte 75-ballsbingo, og er veldig populær.

Til sammenligning er det ved gammeldags bingo banko i forsamlingshuset som regel mulige 90 tall per brett, og man spiller med de samme brettene hele kvelden.

Spillet foregår i raskere tempo ved svensk bingo, og det er derfor også den bingovarianten du møter på når du spiller på nettet.

Slik spiller du svensk bingo

Når du spiller svensk bingo med 75-baller vil du operer med andre bingobrikker enn de som brukes i gammeldags 90-ballsbingo.

Brettene for 75-ballsbingo har 5 ganger 5 felt, med et tomt felt i midten. Hvert spill består av 5 deltrekninger.

Først skal du få en full rad, enten vannrett, horisontalt eller diagonalt. I de påfølgende trekningene gjelder det å fylle en ekstra rad per trekning helt til en eller annen heldiggris har fullt hus.

Denne typen bingo kalles også variantbingo, som altså er et annet ord for 75-ballsbingo.

Du kan vinne enorme jackpoter på svensk bingo

Hos bingohaller som har en stor jackpot, kan du som regel vinne den når du spiller svensk 75-ball variantbingo.

Dette er verdt å merke seg siden enkelte av disse jackpotene kan bli enormt store. Særlig kan du vinne enorme pengesummer hos to bingosider på nettet. Det er:

Hos begge disse selskapene kan du innkassere milliongevinst ved å spille svensk bingo! Hos Maria Bingo heter bingorommet hvor du kan gjøre det Thrill Me, hos Unibet Bingo heter det The Arena.

I begge tilfeller er det snakk om progressive jackpoter som hele tiden stiger i verdi, dess flere spillere som kjøper bingobrikker i de gjeldende bingorommene. I skrivende stund er begge jackpotene oppe i over €200 000. Det tilsvarer nesten 2 millioner kroner!

Du vinner jackpoten hos begge selskapene ved å få fullt hus før 42 baller har blitt trukket.

Svenske bingohaller er blant de beste i verden

Broderlandet mot øst er best kjent her hjemme som den evige rival i sport. Én ting er sport, en annen er bingo. Svensk bingo er et skritt foran den norske. Bingo på nettet ble populært på den andre siden av Kjølen før det ble populært her hjemme.

Svenskene var først ut med flotte bingosider med bingochat og mye kos, flotte ekstrapremier som reiser, gavekort, kroferier, iPods osv., som gjør hverdagen bedre, eller lettere.

Svensk bingo var en suksesshistorie, og entusiastiske og glade spillere kom strømmende til. De viktigste svenske bingohallene inkluderer mange som siden har blitt utrolig populære også her i Norge.

Svensk bingo og norsk bingo: så å si samme sak

I dag er det flere norske bingohaller av meget høy kvalitet. De beste finner du her på Bingoguiden.net, og vi er stolte av å kunne presentere en særlig avdeling med norsk bingo.

Men når sant skal sies så er mange av de «norske» bingohallene norskspråklige versjoner av svenske eller svenskeide bingosider.

Det som har skjedd er at disse bingohallene, f.eks. MamaMia Bingo og Maria Bingo har fått så mange norske medlemmer at de så seg nødt til å varte opp med egne tilbud rettet mot nettopp oss.

Av den årsak vil du finne spillemenyer med norske spilleautomater, norskspråklig kundeservice og norske nettsider hos alle disse selskapene.

Her kan du spille svensk bingo på nettet

Selvfølgelig har vi på Bingoguiden.net grundige anmeldelser av alle bingospillesidene vi anbefaler. Og det er det god bruk for siden antallet bingohaller nærmest er eksplodert de seneste år. Det kan være vanskelig å finne rundt i jungelen av bingospilletilbydere.

Her har du en oversikt over de beste svenske bingo hallene på nettet, som byr på norskspråklige spillsider:

Klikk på en av disse lenkene for å lese en grundig omtale om disse fenomenalt populære spillsidene.

Selv om de er svenske alle sammen, så er alt av tilbud tilrettelagt for oss norske spillere. Du kan bruke morsmålet til alt du ønsker.

Hos Maria Bingo kan du bruke den norske kronen som myntenhet, og sannelig snurre noen runder på hele Norges automat-favoritt, Jackpot 6000.

Hos Bingoguiden.net kan du alltid være sikker på å finne et godt sted å spille – uansett om du foretrekker norsk, svensk eller internasjonal bingo!

 

Svensk bingo
4.71 (94.29%) 14 Stemmer