Svensk heldiggris vant rekordjackpot hos LeoVegas!

75 millioner i gevinst med 5 kr innsats

Tidligere i vinter, den 9. november for å være presis, var det en heldig vinner som sikret seg utrolige €7,832,262.02 hos LeoVegas. Spilleren som vant denne gigantiske utbetalingen hygget seg med Joker Milions – en veldig populær jackpot automat fra utvikleren Yggdrasil.

Hos LeoVegas har de et meget bredt utvalg av jackpoter. De kan du spille også på mobilen. Du kan prøve lykken nå med en gang. Meld deg inn ved å klikke på denne grønne knappen:

 

LeoVegas - spill om millioner - klikk her!

Hos LeoVegas kan du vinne titalls millioner på automat - få 35 000 kr i bonus!

Nok en storvinner fra Norden

Heldiggrisen som vant denne jackpoten som altså er verdt omlag 75 millioner norske kroner var fra Sverige. Det vil si at vi har nok en storvinner fra Skandinavia. Dette er slettes ikke første gang noen fra vår del av kloden har innkassert jackpoter på godt over 10 millioner kroner på online spilleautomat.

Det som nesten ikke er til å tro er at vedkommende kun spilte med 5 svenske kroner i innsats. Det viser nok en gang at man kan vinne stort uten å satse høyt når man spiller hos online casinoer.

Utbetalingen er den største noensinne på automaten Joker Milions, og samtidig den største gjennom tidene for en Yggdrasil automat.

Her hos Bingoguiden.net tar vi av oss hatten, og ønsker alle våre lesere riktig lykke til. Husk at man aldri aner når en storgevinst er rett rundt hjørnet!

Svensk heldiggris vant rekordjackpot hos LeoVegas!
5 (100%) 1 Stemme