Vikinglotto

Vikinglotto rekordpremie

Vikinglotto er et veldig populært tilbud fra Norsk Tipping. Det norske spilleselskapet har siden tidlig 90-tall samarbeidet med andre nasjonale lotterier for å få til en Lotto med skikkelig stor premiepott.

Til å begynne med var tilbudet (som navnet jo antyder) forbeholdt våre nordiske naboer. Siden har Vikinglotto utvidet til også å gjelde for flere land i Øst-Europa. Nå får spillere fra ni forskjellige land være med på moroa!

Dess flere spillere som kan kjøpe kuponger, dess større vokser jo premiepotten, så veksten er godt nytt for alle og enhver!

 

Vinn stort hos EuroLotto - klikk her!

Hos EuroLotto kan du vinne hundrevis av millioner på all slags Lotto!

 

Les mer om Vikinglotto i denne artikkelen – hos Bingoguiden.net finner du info om alle slags pengespill. Det gjelder også forskjellige Lotto utgaver!

Du kan vinne virkelig stort med Vikinglotto

Det viktigste foregangstrinnet med Vikinglotto er sjansen til å vinne skikkelig store penger. Mens Norsk Tippings «vanlige» Lotto på lørdager er forbeholdt kun norske deltakere, er Vikinglotto åpent for millioner av spillere i andre land.

Resultatet er selvsagt at premiepotten vokser seg langt, langt større. Rett og slett kan du vinne ubegripelige summer hvis du får maks uttelling på Vikinglotto. Den største premien som noensinne har blitt utbetalt til en Viking-vinner var 216 millioner kroner!

Dette kjempebeløpet kunne en skikkelig heldiggris fra Nord-Norge stikke i lomma i mai 2013. Den forrige rekorden tilhørte et ektepar fra Lillestrøm vant ikke ubetydelige 46,5 millioner i juni 2010.

I skrivende stund er premiepotten oppe i svimlende 330 millioner kroner. Det vil si at man fort kan innkassere svært, svært store summer mens man spiller Vikinglotto.

Hva er Vikinglotto?

Enkelt og greit så er dette en felles lotto-satsing for flere forskjellige land. Fordelen med å spille over landegrensene er at dess flere rekker som kjøpes, dess mer penger føyes på premiepotten. Flere deltakere gir altså større utbetalinger.

Vikinglotto ble først opprettet i 1993. Det var den første flernasjonale Lottoen med ukentlige trekninger. Til å begynne med var Vikinglotto-landene Norge, Sverige, Danmark, Island og Finland. Siden kom de baltiske landene, Estland, Litauen og Latvia med. Senest i 2017 ble Slovenia også med i samarbeidet. Det vil si at i alt ni land nå deltar.

Konseptet med Vikinglotto er svært enkelt. Spillere velger 6 av 48 tall. For å vinne førstepremien må man altså få seks av seks rette. I tillegg trekkes to tilleggstall. Man får også utbetalt en premie hvis man har minst tre rette. Selvsagt er da utbetalingen betraktelig lavere!

Hvis ingen av deltakerne får 6 rette, utbetales ingen førstegevints og premiepotten overføres til neste ukes trekning. Det er når premien dobles på denne måten, at det er duket for de virkelig digre utbetalingene!

Slik spiller du Vikinglotto

Å delta i denne typen lotto er så enkelt som bare det. Du kan enten besøke din tippe kommisjonær, og fylle ut en god gammeldags kupong eller så kan du benytte deg av online spilling. Det sier seg selv at det store flertallet av spillere benytter seg av sistnevnte alternativ.

Du kan enten besøke nettsiden til Norsk Tipping, eller laste ned Norsk Tipping sin app på telefon eller nettbrett. For å delta må du opprette medlemskap. Det er fort gjort. Deretter overfører du penger til kontoen din hos Norsk Tipping. Også dette er enkelt.

Så bare klikker du på Vikinglotto. Du kan enten velge dine egne tall, eller la systemet velge dem automatisk. Du må angi hvor mange rekker du har lyst til å spille per trekning. Spillere flest velger mer enn en for å ha bedre vinnersjanser.

Det er også mange som tipper flere uker av gangen. På den måten slipper du å gå glipp av en eneste trekning grunnet forglemmelse.

Hver rekke koster 6 kroner. Noe som vi jo må si er en eksepsjonelt billig mulighet til å sikre seg økonomisk på livstid! Vikinglotto trekningene avholdes hver onsdag.

 

 

Vikinglotto
5 (100%) 1 Stemme