Bingo bonus uten krav om innskudd

Det finnes mange slags bingo bonuser som du kan dra nytte av på nettet. En av de aller mest forlokkende heter bingo bonus uten krav om innskudd.

Noen bonuser får du utbetalt når du setter inn penger på kontoen din hos en online bingohall. Som regel vil en slik bonus bestå av like mye penger som du overførte til kontoen opptil en øvre maksgrense.

Denne typen bonus er en innskuddsbonus. Det finnes også en annen type, og det er bonus uten krav om innskudd. Den består av gratis spillekreditt som du mottar uten at du behøver å sette inn penger på kontoen. Les videre for å finne ut hvor du finner den beste bingo bonusen uten innskudd akkurat nå!

 

Spill gratis bingo for 50 kr her!

Hos MamaMia Bingo får du bingo bonus uten krav om innskudd

 

Hva er en bingo bonus uten krav om innskudd?

Siden du ikke behøver å satse et øre av egne penger for å få en slik bonus, kalles den gjerne også gratis gave. Stadig flere bingosider byr på noe slags bonus uten krav om innskudd.

Det gjør de for å tiltrekke seg flest mulig nye kunder. Selvsagt er det fristende å dra nytte av sjansen til å spille gratis bingo på nettet. Du har bokstavelig talt ingenting å tape all den tid du ikke forplikter deg til å noensinne overføre penger til spillekontoen din ved å dra nytte av denne typen tilbud.

En gratis bonus er bortimot den mest gunstige formen for bingo kampanje som finnes. Et særlig kjekt eksempel finner vi hos MamaMia Bingo. Denne særs populære spillehallen gir alle nye medlemmer hele 50 kr å spille bingo for. Du mottar denne bingo bonusen så snart du melder deg inn. Deretter kjøper du bingobrett for dine 50 kr helt uten forpliktelser. Noe innskudd trenger du altså ikke gjøre for å sikre deg gratis spilletid på denne måten.

Du kan dra nytte av et lignende tilbud hos Maria Bingo.

Hos MamaMia Bingo får du bingo bonus uten krav om innskudd

Du kan sikre deg en bingo bonus uten krav om innskudd hos forskjellige bingohaller på nettet. De lokker med denne svært gunstige gaven for å tiltrekke seg flest mulig nye spillere.

Særlig er vi imponerte over tilbudet til MamaMia Bingo. Alt du trenger å gjøre for å spille gratis – med sjanse til å vinne ordentlige penger hos MamaMia Bingo er å åpne konto. Da vil du straks motta 50 kr i spillekreditt. Med disse pengene kan du kjøpe bingobrett, og spille helt som vanlig. Du trenger ikke sette inn penger for å dra nytte av tilbudet, og forplikter deg heller ikke til å gjøre det i fremtiden.

Skulle du bestemme deg for å gjøre et innskudd, vil MamaMia Bingo doble innskudssummen opptil en øvre grense på 1000 kr!

Hos Caliber Bingo får du 100 kr å spille for helt gratis

En annen populær spillehall som varter opp med en bingo bonus uten krav om innskudd er Caliber Bingo. Der i gården får alle nye spillere hele 100 kr å kjøpe bingobrett for – helt gratis!

Alt du trenger å gjøre for å kose deg med denne godbiten er å melde deg inn. Du trenger ikke å sette inn et øre av egne penger. For å dra nytte av denne sjansen klikker du på denne lenken nå!

Caliber Bingo har lansert en ny spillside som er både brukervennlig og veldig morsom. Med 100 kr gratis å spille med, kan du bli kjent med selskapets nye tilbud helt uten risiko.

Husk at hvis du overfører penger til en ny Caliber Bingo konto, vil selskapet gi deg en bonus på 100 % verdt opptil 2000 kr. Du vil også motta opptil 200 gratisspinn på evig populære Starburst.

Slik drar du nytte av en bingo bonus uten krav om innskudd

Det er svært enkelt å nyte godt av bingo bonus uten krav om innskudd. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn hos en bingohall som byr på denne typen gratis gave til nye medlemmer.

Hos MamaMia Bingo  er det fort gjort å melde seg inn. Du bare følger denne fremgangsmåten, så blir du medlem i en fei:

  1. Trykk på denne lenken
  2. Fyll inn kort skjema
  3. Bekreft medlemskap via epost når du anmodes om dette
  4. Du er nå medlem
  5. Spill og kos deg med bingo bonus uten krav om innskudd!

Stort enklere kan det knapt gjøres. Dette er alt som skal til for å spille helt gratis bingo for 50 kr hos MamaMia Bingo. Hele prosessen tar ikke 5 minutter engang.

Husk at du i tillegg vil motta ytterligere bonus hos mange bingohaller når du setter inn penger på din nye konto. Hos Maria Bingo får du for eksempel både100 freespins på Starburst, pluss 400 % innskuddsbonus verdt opptil 500 kr. Ingen skal påstå at ikke Maria Bingo er en raus spillside!

Bingo bonus uten krav om innskudd
4.79 (95.79%) 19 Stemmer