Bingo formater

Det finnes alle slags forskjellige bingoformater som du kan kose deg med på nettet. Mangfoldet av bingohaller online er digert, og de har store utvalg som dekker alle slags formater.

Det går for det samme hva slags type bingo du er gladest i. Siden bingohallene på nettet har så mange medlemmer, sørger de alltid for å ha så store utvalg av spillformater som mulig. Det vil si at det finnes tilbud som passer for alle!

Uansett hva du foretrekker – 75-ball, 80-ball, 90-ball, variantbingo, mønsterbingo, og så videre – så vil du finne det du er ute etter hos online bingohaller!

 

Spill gratis bingo hos MamaMia bingo nå

Hos MamaMia Bingo får alle nye spillere 250 % bonus opptil 500 kr

Dette er de mest populære bingoformatene

Det finnes i all hovedsak tre forskjellige formater for bingo. Den store forskjellen mellom dem er hvor mange baller som er med i trekningen. Her har du en kjapp oversikt:

 

 

Spillingen foregår helt likens som du er vant til med bingo ellers. Du kjøper et brett, det trekkes en ball av gangen, og så gjelder det å fylle så mange felt som mulig helt til noen får bingo. Verre er det ikke!

90-ballsbingo er det mest populære bingoformatet i Norge

Spillere av det tålmodige slaget som vil bygge opp spenning over tid kanskje vil foretrekke 90-ball bingo. Det kan vi slå fast all den tid trekningen selvsagt går hurtigere unna dess færre baller som er i potten.

Her til lands er dette bingoformatet klart mest utbredt. Av den årsak kalles gjerne 90-ballsbingo norsk bingo.

Hos de norske bingohallene på nettet vil du av den årsak finne 90-ballbingo på menyen.

 

75-ballsbingo er det mest populære bingoformatet i resten av verden

De som er ute etter mange, raske slag med bingo vil kanskje sette 75-ball høyest. Dette formatet har lenge vært det mest utbredte internasjonalt.

I Norge vil mange spillere forbinde 75-ballsbingo med besøk hos bingohaller i vårt naboland i øst. Av den årsak er det mange som kaller dette bingoformatet svensk bingo.

Siden nettbingo er en internasjonal geskjeft vil du hos så godt som alle bingosider på nette finne et stort utvalg av 75-ballsbingo.

De aller fleste store jackpotene kan du innkassere mens du spiller dette populære bingoformatet.

 

Det finnes to bingoformater til – de gir spilling ekstra spiss!

Det finnes også to andre bingoformater. De er som følger:

 

 

I variant bingo er en type bingo som består av 5 trekninger. I den første er det om å gjøre å dekke en rad, i trekning nummer to skal to rader dekkes, i trekning nummer 3 er det 3 rader som gjelder, og så videre.

Variant bingo spilles utelukkende med 75 baller.

I mønster bingo gjelder det å lage noe slags mønster på bingobrikken med tallene som trekkes, ikke bare få rekker. Dette gir spillingen en ekstra spiss. Det er veldig enkelt å forstå seg på!

 

Du finner forskjellige bingoformater i forskjellige bingorom

Hos bingohaller på nettet finner du et stort utvalg av forskjellige bingorom. I dem vartes det opp med forskjellige typer bingoformat. Det finnes også forskjellig pris per bingobrett, og forskjellige størrelser på premiene du kan vinne.

Hos Maria Bingo, for eksempel, har de et stort utvalg av bingorom hvor det holdes hyppige trekninger hele tiden. Du kan benytte deg av selskapets tilbud ved å trykke her.

Hos Maria Bingo kan du også spille bingo på mobiltelefonen og nettbrettet. Det vil si at du alltid har bingomoro tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Slik mobilspilling er et bingoformat som bare blir mer og mer populært for hver dag som går.

Hvis du er uvant med bingo, kan du se deg omkring her hos Bingoguiden.net. Vi har samlet en rekke informative artikler på siden vår. Du kan lese om bingo bonuser, og bingo regler og alle slags bingohaller.

I våre grundige anmeldelser finner du alt det du trenger å vite for å velge den riktige bingohallen for deg. Det er mange å velge blant, så hvorfor ikke ta deg tid til å se deg godt om. Husk at flere bingohaller gir deg en gratis gave når du melder deg inn. Det gjelder blant annet Caliber Bingo hvor du kan spille gratis for 100 kr som nytt medlem! Dette er en herlig sjanse til å lære deg denne bingohallen og de forskjellige bingoformatene den byr på å kjenne!

Bingo formater
5 (100%) 13 Stemmer