Bingo FAQ

Bingoguiden.net svarer her på de vanligste spørsmålene i forbindelse med bingo på nettet. Det inkluderer blant annet tema angjeldende overføring av penger, utbetaling av premier, skattehensyn med mere.

Det gjelder å holde seg orientert om det meste, også dette, hvis du skal gjøre det meste utav bingo på nettet.

 

Maria Bingo kjempebonus - klikk her!

Maria Bingo gir alle nye spillere 200 % bonus opptil 1500 kr på 1. innskudd!

 

Hva betyr wager?

Wager betyr at du må spille et visst antall ganger før du kan heve en bonus eller penger du har vunnet med en bingo bonus.
Bingospillestedene krever at du gjennomspiller innsatsen din (= kjøp av spillebrett) et visst antall ganger før du kan heve bonuspengene dine. Fenomenet kalles Wager.
Et eksempel:
Hvis du for eksempel får en bonus på 200 % når du betaler inn $ 10, får du altså en bonus på $ 20 i tillegg.
La oss anta at du må Wager bonusen din 10 ganger: $ 20 X 10 = $ 200. Du må altså spille for (= kjøpe bingobrett for) $ 200 før du kan heve bonusen.
Det er kun krav om Wager hvis du får en bonus.
Du kan dessuten lese Bingoguiden.nets artikkel om bingo bonus.

 

Hvor raskt utbetales gevinstene mine?

Det varierer fra sted til sted hvor raskt spillestedene utbetaler gevinstene dine.
Flere spillesteder utbetaler gevinstene dine direkte til bankkontoen som du brukte da du satte inn penger på bingokontoen din. Utbetalingstiden er vanligvis 4-5 dager.
Andre spillesteder utbetaler kun via sjekk. Her må du regne med omkring 3 uker før sjekken ligger i postkassen.
Hvis gevinstpengene dine utbetales som en sjekk, må du huske på å løse inn så mange sjekker i utenlandsk valuta som mulig samtidig. Gebyret er det samme uansett om du løser inn bare én sjekk eller ti.

 

Hva gjør jeg når jeg vil ha utbetalt gevinster?

Hvordan bingogevinstene dine betales ut, kan variere. Du kan nesten alltid få gevinsten din utbetalt direkte. Som regel skal du inn på delen «cashier» på spillesiden.
Her må du velge en funksjon med navnet «cash out» eller «withdraw». Enkelte bingohaller har strenge sikkerhetsregler og krever bevis for at det er ditt eget kredittkort du overfører penger til.
Derfor forlanger enkelte spillesteder at du sender en e-post eller faks med en skanning av kredittkortet ditt. (Husk alltid å overstryke en del av kredittkortnummeret, for eksempel de fire sifrene i den tredje av de fire tallblokkene på kortet, slik at informasjonen ikke kan misbrukes).
Du må aldri oppgi PIN-koden din på nettet!

 

Kan jeg være sikker på at spillestedene utbetaler gevinsten min?

Alle anmeldte bingospillesteder hos Bingoguiden.net er 100 % sikre. Spillestedene har blitt testet, og vi har en personlig kontakt hos samtlige spilletilbydere.
Hvis det likevel skulle oppstå problemer, må du henvende deg til Bingoguiden.net. Da tar vi saken med det samme – men vi har faktisk enda ikke hatt en slik sak!

 

Kan jeg overføre penger via banken?

Sannsynligvis. På de fleste bingospillesteder kan du velge Bankwire (bankoverførsel). For å kunne overføre på denne måten må du kontakte banken din og be om IBAN-nummeret ditt og bankens SWIFT-kode.
Disse opplysningene gjør at spillestedet kan gjenkjenne kontoen og banken din. 

 

Hva er NETeller?

NETeller er et av de mest brukte betalingssystemene på Internett. Du kan bruke NETeller hos de aller fleste spillesteder.
Bingoguiden.net har laget en spesiell guide til NETeller

 

 

Hvorfor spør spillestedene etter skanning av Visa-kort, bankerklæring og lignende?

Selv om dette kan virke som besværlig byråkrati, er det til din fordel. Spillestedene tar fra tid til annen stikkprøvekontroll for å sikre seg mot kredittkortsvindel.
Hvis du blir bedt om å sende diverse former for dokumentasjon, er det ikke nødvendigvis fordi spillestedet mistenker deg for ulovligheter.
Hvis du må sende dokumentasjon (skanne den og sende den per e-post eller faks), er det som regel nok at du beviser hvem du er, ved å bruke en av disse to mulighetene:
1) Sykeforsikringsbevis (strek over de fire siste sifrene i personnummeret ditt)
2) Pass eller førerkort (strek over de fire siste sifrene i personnummeret ditt)

I tillegg må du bevise at bankkontoen din tilhører deg. Her er det som regel nok å bruke en av disse to mulighetene:
3) Visa/Mastercard (husk å streke over fire sifre på begge sider av kortet (for eksempel 2345-6789-XXXX-3737)
4) Utskrift av kontoutdrag

Bingo FAQ
5 (100%) 2 Stemmer