Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hjem » Mobil Bingo

Mobil Bingo

mobil bingoMobil bingo blir bare mer og mer populært for hver dag som går. Det burde ikke overraske noen. Det finnes jo en rekke viktige fordeler med å spille på nettbrett og mobil, sammenlignet med spilling på PC.

Stadig flere online bingohaller lanserer nye mobiltilbud. Kvaliteten blir bare bedre og bedre, både hva gjelder brukervennlighet og underholdningsverdi.

Dette er den hete trenden vi anbefaler at alle bingo-entusiaster som har lyst prøver seg på!

 

 

Spill hos Maria Bingo på mobilen!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hos Maria Bingo kan du spille på nettbrett og mobilen!

 

Stadig bedre mobil tilbud hos stadig flere bingohaller

Mobil bølgen har satt sitt preg på online bingo en stund allerede. Det vil si at flere selskaper har hatt tid og anledning til å utvikle gode tilbud.

Mens det tidligere var slik at bingo hang litt etter kasino hva gjaldt mobil spilling, er det ikke lenger tilfellet. I løpet av de siste månedene har mobil bingo rett og slett tatt av.

Både grafikk og brukervennlighet har blitt betraktelig bedre.

Hva gjelder utvalg av bingo spill, blir bare det større og større hele tiden. Alle bingohallene på nettet konkurrerer mot hverandre. De vet at selskapet som kan slå i bordet med best mobil bingo tilbud har et stort fortinn. Derfor kommer det hele tiden nyvinninger. Følg med her på denne siden for de siste oppdateringene!

Disse selskapene har best mobil bingo tilbud

Hvis du har lyst til å spille bingo på bærbare enheter som nettbrett og smarttelefoner, kan vi særlig trekke frem følgende bingohaller:

Alle disse selskapene har satset tungt på mobil bingo. De har lansert spesielt tilrettelagte sider som fungerer perfekt for spilling på mindre skjermer med tøtsjfunksjon.

Nylig slapp MariaBingo.com den siste utgaven av sin mobilside. Den er veldig populær, og anses av mange som den beste på markedet for tiden.

MamaMiaBingo.com er også er foregangsselskap når det gjelder mobil bingo. Du kan stikke innom bingohallen på nettet, og sjekke selv.

Unibet har opparbeidet seg et velfortjent rykte for å ha utrolige velutviklede mobiltilbud. Dette gjelder også for Unibet Bingo. Selv om Unibet har en rekke egne apper, spiller du Unibet Bingo i nettleser, uten å behøve å laste ned en egen applikasjon.

OnlineBingo.eu henger ikke langt etter. Også her kan du hygge deg med mobil bingo av ypperste sort.

Også den nylanserte siden til Caliber Bingo byr på utmerket mobil bingo tilbud! Hvis du ikke har vært innom denne bingohallen anbefaler vi at du avlegger den et besøk. Gjerne via din bærbare enhets nettleser.

Slik spiller du gratis mobil bingo!

Tro det eller ei, men du kan faktisk spille bingo helt gratis på mobilen! Dette tibudet gir deg mulighet til å prøve denne festlige formen for underholdning uten risiko overhodet.

Hos Caliber Bingo innkasserer alle nye medlemmer en gratis bingo bonus. Så snart du åpner din konto vil du bli tilgodesett med 100 kr å spille bingo for gratis.

Denne godbiten mottar du helt uten forpliktelser. Du trenger ikke sette inn noen penger på din Caliber Bingo konto.

Selvsagt kan du bruke disse spillepengene også når du spiller bingo på mobilen!

Det er lettvint og enkelt å spille mobil bingo

Du trenger ikke bekymre deg for at det skal være vanskelig å spille mobil bingo. Det fungerer vel så enkelt som spilling «som vanlig» på datamaskinen.

Det finnes forskjeller, men generelt sett spiller man bingo i mobilen eller nettbrettets nettleser. Dette er så rettfrem som du får det.

Kompatibilitet er heller ikke noe du trenger å tenke på. Bingohallene har gjort sine tilbud tilgjengelige for alle slags forskjellige typer nettbrett og mobiler. Både de som har Android som operativ-system, og iPad og iPhone.

Du kan åpne bingo konto på mobilen

Hos mange bingohaller kan du dessuten åpne konto via mobilen. Hvis du benytter deg av denne muligheten vil du som regel nyte godt av en velkomstbonus av noe slag. Her kan det være gratis spillepenger å hente!

En ny utvikling er i tillegg at stadig flere spilleselskaper lar deg overføre penger til kontoen via mobilen også. Dette er veldig praktisk, og gir deg økt fleksibilitet.

Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder