Lotto

Lotto er en form for pengespill som har vært fantastisk populært i Norge i mer enn 30 år. Det var nemlig i 1986 at Norsk Tipping lanserte sin versjon av Lotto.

Siden den gang har spillet gjort en lang rekke norske heldiggriser til millionærer. I mange hjem land og strand rundt er det dessuten fast familiekos å følge de ukentlige trekningene på NRK. På mange måter har spillet blitt en del av den norske folkesjela.

I nyere tid har vi fått andre typer Lotto tilgjengelig her til lands. Både via Norsk Tipping og andre tilbydere. Vi kan spille Viking Lotto sammen med spillere i andre nordiske og baltiske land, men vi kan også delta i lignende trekninger i mange andre nasjoner over hele Europa. Og det er når du spille på den måten at du kan vinne stort – virkelig, virkelig – stort!

Et selskap som byr på all slags lotto – foruten casino spill og bingo – er Bingo.com. En veldig kjekk spillside!

 

Få 2000 kr i bonus hos Bingo.com - klikk her!

Hos Bingo.com får alle nye spillere opptil 2000 kr i bonus - uten omsetningskrav!

 

Les videre i denne artikkelen for å finne ut mer om hvordan du kan bli styrtrik på denne måten. Du finner også en lang rekke andre, informative artikler om Lotto her hos Bingoguiden.net!

Du kan vinne stort med Lotto

Det som er det kanskje aller mest tiltrekkende med denne typen pengespill er de enorme premieutbetalingene. Folk gikk mann av huse her til lands da vi fikk mulighet til å bli millionærer ved å levere inn en kupong, og følge trekninga på lørdagen.

Men mye har skjedde i løpet av de 3 tiårene vi har hatt Lotto her til lands. Den største utviklingen er utvilsomt at premiepottene har blitt veldig mye større.

Hvis du deltar i Viking Lotto, som altså er et samarbeid mellom spilltilbydere i de nordiske og baltiske statene (Norge, Sverige, Danmark, Island, Finland, Estland, Latvia, Litauen) pluss Slovenia, er sjansen der for å finne titalls, ja hundretalls av millioner. Rekordutbetalingen er på intet mindre enn 216 millioner kroner. Og den ble innkassert av en norsk spiller bosatt i Troms fylke!

Men sannheten er at du kan vinne mer – mye, mye mer – ved å delta i trekninger i andre europeiske land. Det finnes trekninger som samler hele EU, det finnes egne trekninger for mange individuelle nasjoner.

I enkelte av disse er sjansen til for å vinne MILLIARDER av kroner. Du leser mer om de forskjellige lotteriene i egen paragraf under.

Det er veldig enkelt å spille Lotto

En annen ting som gjør det så populært å delta i lottotrekninger er at det er så fantastisk enkelt. Prinsippet er alltid det samme: du har en kupong eller et lodd med en tallrekke. Hvis dine tall blir trukket ut, vinner du en pengepremie.

Stort enklere kan du jo ikke få det. Hvorvidt du velger tallene du vil ha selv, eller du lar tilfeldighetene råde er som regel opp til deg.

Mange spillere liker å spille sine faste rekker hver uke. Dette er det også veldig enkelt å gjøre. Du kan for eksempel velge å kjøpe en rekke som gjelder for mange trekninger fremover slik at du sikrer deg gevinst når tallene dine blir trukket ut – selv om det først skjer et godt stykke inn i fremtiden.

Her i Norge kan du selvsagt fylle ut en god, gammeldags kupong som du leverer hos din kommisjonær, akkurat som i 1986! Men det har jo med tiden blitt litt gammeldags. Det har seg jo åpenbart sånn at de aller fleste av oss fyller ut tallrekka vi vil spille på via internett.

Du kan spille Lotto online

Som så mye annet, har også Lotto flyttet over på nettet. Å kjøpe bonger elektronisk byr selvsagt på mange fordeler. Den aller viktigste er selvsagt enkelheten: du slipper å gå på nærbutikken før neste trekning. Du kan ta deg av det hele på telefonen mens du sitter på bussen, eller lener deg tilbake på sofaen.

En annen fordel er selvsagt at du kan holde veldig enkel oversikt over trekninger og vinnerrekker. Alt går aldeles automatisk. Husk at du kan velge å satse på samme rekka uke etter uke, helt automatisk.

Du kan velge antall rekker, og hvor mye du vil spille for selv. Selvsagt er det enkelt å holde rede på hvor store premiepottene har vokst seg, og når trekningene avholdes på nettet også.

En ting du skal være klar over er at selv om du selvsagt kan benytte deg av utvalget til Norsk Tipping, via selskapets nettside åpner online spilling opp en hel verden av Lotto trekninger for spillere her i Norge!

Det finnes mange typer Lotto i verden

For det som du må være deg bevisst som Lotto-entusiast er at det kryr av muligheter til å spille forskjellige versjoner. Ved å gå på nettet, kan du velge selv hvilke trekninger du har lyst til å delta i. Det finnes ingen restriksjoner med tanke på landegrenser når du spiller på nettet!
En av de aller mest berømte utgavene er EuroMillions. Dette samarbeidsprosjektet mellom en rekke EU land ble lansert i 2004. Det er berømt for å ikke bare være et av Europas største lotterier, men et av de største i hele verden. Det holdes to trekninger i uken.

Den største jackpoten i EuroMillions historien var på ufattelige 190 millioner euro – 1,8 mrd kroner!

EuroJackpot er en fellessatsing mellom 16 forskjellige europeiske land, deriblant Norge. Konseptet er veldig likt «storebroren» EuroMillions. Premiepotten er noe mindre, men samtidig er dine vinnersjanser hakket større! Eurojackpot trekningene avholdes en gang i uken.

Rekordutbetaling for EuroJackpot er på mer enn 800 000 000 kroner!

Du kan i tillegg spille lignende spill fra Tyskland, USA, og andre nasjoner verden over.

 

Slik vinner du stort (!) i internasjonale Lotto-trekninger

Det er veldig enkelt å delta i utenlandske pengespill av denne sorten. Det første du gjør er å besøke nettsiden til EuroLotto. Her finner du all informasjonen du trenger om internasjonale Lotto-tilbud.

Du får oversikt over når trekninger avholdes, hvor store premiepottene er, og hvor mye det koster å delta, og så videre.

Og best av alt: du kan være med å spille via nettsiden også! Du bare oppretter konto, og så kan du kjøpe kuponger online enkelt som bare det.

Med andre ord er det akkurat like lettvint å spille med sjanse til å vinne milliarder av kroner i EuroMillions, som å spille om en liten brøkdel i våre hjemlige Lotto-trekninger.

Dette er åpenbart en stor gladnyhet for alle norske pengespill-entusiaster!

 

Lotto
5 (100%) 1 Stemme