Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hjem » Velkommen til Bingoguiden.net – Spill bingo og chat på nettet

Velkommen til Bingoguiden.net – Spill bingo og chat på nettet

Bingoguiden.net er hele Norges guide til online bingo på nettet.

Vi sørger for den nødvendige oversikten for deg som leter etter bingohaller med kvalitet, der du kan spille og hygge deg med likesinnede.

I oversikten nedenfor kan du finne anmeldelsene våre av de mest populære tilbyderne. Vår fremste favoritt her hos Bingoguiden.net er Maria Bingo. Den mest populære spilltilbyderen i Norge.

Maria Bingo kjempebonus - klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Sett inn 1000 kr og spill bingo for 3000 kr hos Maria Bingo!

 

Alle bingohallene er naturligvis gjennomtestet og 100 % sikre, siden din sikkerhet har høyeste prioritet. Du kan dermed føle deg trygg og konsentrere deg om det vesentlige, nemlig å spille bingo, chatte og hygge deg med dine medspillere.
På Bingoguiden.net finner du et bredt utvalg av forskjellige typer onlinespill på nettet:

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker å vite mer om bingo, kan du med fordel lese vår bingoguide, som inneholder veiledning til blant annet bingo regler og norsk bingospill, og som alle bugner med nyttig informasjon om online bingo.

Er du interessert i våre forbedrede bingobonustilbud, anbefaler Bingoguiden.net deg å se nærmere på avsnittet om gratis bingo, der du tilbys nettets – uten sammenligning – beste bingobonuser.

Det er også i hovedmenyen du finner informasjon om og mulighet for å spille skrapespill, kasino (herunder de klassiske spilleautomatene), samt hundrevis av morsomme og underholdende gratisspill.

Hjertelig velkommen til Bingoguiden.net – din guide til onlinespill på nettet.

Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder