Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hjem » ComeOn!
  • Bonus: 600 kr
  • Gratis gave: 50 kr
  • Omsetningskrav: 25x bonus
Besøg
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

ComeOn!

ComeOn er en komplett norsk spillside med noen knakende bonuser!

Du kan godte deg med 600 kroner å spille for ved kun å gjøre et innskudd på 100 kr.

Det er en velkomstbonus på vanvittig rause 500%!

Men det er slettes ikke alt. Du får i tillegg 50 kroner som du spiller gratis med på hele Norges spillfavoritt – legendariske Jackpot 6000.

Andre bonuser finnes også, men de har vi bare ikke plass til å ta for oss i innledningen.

Du kan enten trykke på den store knappen for å dra rett til ComeOn, eller lesere videre for å finne ut mer.

Det sier seg selv at dette casinoet – som jo er landslagslegenden John Carews favorittspillested – treffer mål på så mange måter.

Det gjelder foruten de mange bonusene også digert utvalg av spilleautomater, uslåelig mobiltilbud og noen gedigne jackpoter.

 

Sett inn 100 kr – spill for 600 kr!

Hos ComeOn mottar du en av de aller mest fordelaktige bonusene i bransjen. Hvis du åpner en ny konto i dag, og setter inn kun en hundrelapp vil du få kunne spille for hele 600 kr. Her snakker vi altså om en velkomstbonus på elleville 500 %!

Hundre kroner er jo ikke store summen i dagens verden. De aller fleste av oss kan jo gladelig avse den slags penger. Derfor er dette tilbudet så kjekt. For i bytte mot en ubetydelig innsats, får du spille for 600 kr, som jo slettes ikke er småtteri!

600 kroner i gratis spillekreditt kan man jo omsette i mange timer herlig underholdning. Du kan snurre i lang tid på dine yndlingsautoamter – uten at det koster deg et øre.

Og så skal vi heller ikke glemme at å spille med femdoblet innsats gir deg fem ganger høyere vinnersjanser! Her har altså spillsiden gitt deg en unik sjanse til å vinne penger – på husets regning!

Storspiller bonus opptil 5000 kr

Du kan velge mellom to velkomstbonuser hos ComeOn. Den første har vi beskrevet i punktet over. Den er selvsagt veldig raus, men den er unektelig rettet mot spillere som er ute etter en god handel. Kanskje også spillere med begrenset budsjett.

For det har seg jo slik at mange av oss foretrekker å spille med langt mer penger på kontoen enn 600 kr. For slike spillere vil det virke litt tamt å innkassere bonusen vi allerede har redegjort for.

Hvis du er en slik storspiller vil du allikevel finne en passende bonus hos ComeOn. Den er på 100 %, og verdt opptil 5000 kr.

Det vil si at selskapet dobler første innskudd opptil en verdi på til sammen 10 000 kroner. Det skulle være nok å kose seg med selv for de store haiene!

Vi understreker at du altså kun kan dra nytte av en av disse bonusene når du gjør første innskudd på en nyopprettet konto.

50 kr helt gratis på Jackpot 6000

Hva er hele det norske folks spilleautomat yndling? Svaret er selvsagt klassiske Jackpot 6000. Denne automaten har forlystet oss nordboere i mange år, og vi går rett og slett aldri lei.

Selv om Jackpot 6000 nyter slik en voldsom popularitet er det en aldri så liten sjeldenhet å finne tilbud om gratisspill. Det hører med til unntakene å motta free spins på Jackpot 6000.

Hos ComeOn vet de hva folket vil ha, og de nøler ikke med å levere. Så snart du blir medlem her, og gjør ditt først innskudd vil du kunne forlyste seg med 50 kroner gratis på Jackpot 6000.

Dette er din sjanse til å spille den mest sagnomsuste automaten i Norge – helt uten å legge penger på bordet. Med de vinnersjansene Jackpot 6000 byr på, kan du fort sikre deg en fin gevinst. Og det sier seg selv at underholdningen du nyter godt av vil monne!

Vinn skikkelig store penger

Hos ComeOn står pengegevinstene du kan vinne i samsvar med gallionsfigur John Carews fysikk. For de som ikke følger så nært med på fotball, kan vi opplyse at det betyr at det er snakk om noen riktig så digre utbetalinger!

Som hos spilleselskaper ellers, finner du selvsagt de største premiepottene når du leter deg frem til jackpotautomatene. Takket være progressive jackpoter kan disse beistene by på utbetalinger i ti-millionersklassen.

Blant de mest berømte eksemplene i utvalget til ComeOn kan vi nevne:

  • Mega Fortune
  • Mega Moolah
  • Arabian Nights
  • Mega Fortune Dreams
  • Hall of Gods

I skrivende stund har sistnevnte størst premiepott på over 21 000 000 kroner. Lykke til!

Gedigent utvalg av automater

Utvalget ellers av spilleautomater hos ComeOn er svært imponerende. Her finner du alle slags nymotens videoautomater som Gonzos Quest, Starburst og så videre.

Det sier seg jo selv at et selskap som byr på gratisspill på Jackpot 6000 også har godt med klassikse norske enarmede banditter på menyen.

Nykommerne lanseres veldig tidlig her i gården. Det er bare å stikke innom – du finner garantert mye å kose deg med, med i alt over 600 automater i utvalget.

ComeOn på mobilen

ComeOn har et av de beste mobiltilbudene i spillbransjen. Spillutvalget er komplett, og det er veldig enkelt å benytte seg av opplegget. Det gjelder selvsagt både på nettbrett og mobiler.

Det går for det samme om du har Apple produkter, eller dingser med Android. Du trenger ikke laste ned en egen app. Med andre ord bare spiller du via enhetens nettleser.

Du kan selvsagt opprette konto via mobilen. Da vil du innkassere alle bonusene vi har beskrevet i denne anmeldelsen.

Kundestøtte

ComeOne byr på veldig sikker og trivelig spilling. Her tas du godt vare på. Har du behov for å ta kontakt, gjør du det aller enklest via chat.

Chat tjenesten er tilgjengelig via nettsiden. Det samme gjelder e-post. Du bare fyller inn et skjema, og så får du straks svar.

Husk at du i tillegg finner en masse nyttig informasjon på ComeOns FAQ seksjon. I det hele og store vil du kunne lese deg frem til hva det skulle være her.

Helhetsinntrykk

ComeOn er et veldig morsomt sted å være medlem. Hvis du er ute etter sjanse til å spille mest mulig gratis, for minst mulig innsats finner du drømmebonusen her. 600 kr å hygge seg med, for innsats på 100 kr? Hva venter du på!

For storspillere er det også mye å hente. 100 % bonus opptil 5000 kr betyr mange spennende timer med gratis spilleunderholdning. Og selvsagt en haug med sjanser til å innkassere den skikkelige storgevinsten!

Mobiltilbudet er bunnsolid, og med over 600 spilleautomater å velge blant skal det holde hardt å kjede seg som medlem her.

Vi her hos Bingoguiden.net nøler ikke med å anbefale ComeOn for alle våre lesere.

Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder