Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hjem » Unibet Bingo
 • Superlørdag: 50 000 kr jackpot
 • Gratis gave: 2 uker bingo
 • Omsetningskrav: 25x
Besøg
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Unibet Bingo

Unibet Bingo er et av verdens soleklart beste og mest populære online bingohaller. Her vil bingo-entusiaster av alle slag garantert la seg imponere over tilbudet!

Hos Unibet finner du et produkt som holder toppklasse på alle mulige måter. Det kryr av feite jackpoter, trekningene kommer tett som hagel, og utvalget av forskjellige typer bingospill er gedigent.

Pluss på et utmerket lojalitetsprogram som belønner ivrige spillere, og gnistrende god ny grafikk, så skjønner du at hos Unibet venter spilling av aller beste sort.

Selvsagt nyter du som kunde hos Unibet Bingo sjansen til å spille gratis med et utmerket tilbud av bonuser. I det hele tatt mangler det ikke på noe hos denne utmerkede bingohallen.

Les videre for å lære Unibet å kjenne. I BingoGuiden.net sin anmeldelse finner du all den informasjonen du trenger.

Vi forklarer hvordan du kan spille og vinne gratis, hva slags bingorom du kan velge blant, og selvsagt hvordan du åpner konto.

Lurer du på hva slags mobilbingo tilbud Unibet Bingo varter opp med? Undrer du deg om hvordan du gjør innskudd eller uttak? Vi har alle svarene!

 

 

Innholdsfortegnelse for denne anmeldelsen

I denne dyptgående recension finner du ut alt som du behøver å vite om Unibet Bingo – en markedsledende tilbyder av nettbingo. Hvis du vurderer å bli medlem, vil du kunne ta avgjørelsen basert på vår grundige og informative omtale.

Her har du en full oversikt over temaene vi dekker:

 

 1. Bonus
 2. Gratis Gave
 3. Bonuskode
 4. Gratis
 5. Omsetningskrav
 6. Bingorom
 7. The Arena
 8. Pris pr brett
 9. Jackpoter
 10. Lojalitetsprogram
 11. Mobil
 12. Nettbrett
 13. iPad/iPhone
 14. App
 15. Åpne konto
 16. Innskudd
 17. Uttak
 18. Kundestøtte

 

Unibet Bingo bonus

Alle nye medlemmer mottar en kjempekjekk bonus hos Unibet Bingo. Den består av 2 ukers tilgang til gratis bingorom. Du kan spille i to timer per dag uten å betale for bingobrikkene!

Denne bonusen sikrer du deg enkelt og greit ved å åpne en Unibet konto, og deretter velge en navn i chatten. Deretter får du anledning til å spille gratis hver dag i 14 dager. Gevinster du vinner mens du spillere gratis kan ikke tas ut av konto. Du kan derimot spille videre med dem i bingorom hvor du kan vinne ekte penger som du kan ta ut .

I tillegg har Unibet Bingo et veldig lønnsomt lojalitetsprogram. Det gir medlemmer sjansen til å dra nytte av diverse fordeler. Dess mer du spiller, dess større belønning vil du motta i lojalitetsprogrammet.

Alle medlemmer hos Unibet har et lojalitetsmeter. Hvis du spiller hyppig vil ditt lojalitetsmeter fylles opp. Hver gang det blir fullt, går du videre til et høyere nivå. Da vanker det alskens godbiter som gratisspinn, kontanter og gavekort!

Du kan også delta i trekning om å vinne stilige gaver som elektroniske dingser eller luksusferier som del av Unibet Bingos enestående lojalitetsprogram!

Mulighet til å vinne en feit lojalitets-jackpot er nok en grunn til å være en ivrig og lojal spiller hos Unibet!

Unibet Bingos mange spennende bingorom uten risiko, og med sjanse til å vinne stort!

 

Spill bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Få tilgang til 2 uker med gratis bingo som nytt medlem hos Unibet

Slik sikrer du deg dine Unibet Bingo bonuser

Det er veldig enkelt å dra nytte av dette tilbudet. Alt som trengs er å gjennomføre disse enkle trinnene:

 

 1. Besøk Unibet
 2. Klikk «opprett konto»
 3. Følg enkle instruksjoner
 4. Velg et brukernavn du vil anvende i chatten
 5. Spill gratis bingo i 14 dager!

 

Dette er en av de aller enkleste bonusene på markedet. Alt som skal til er altså at du melder deg inn og velger et brukernavn, og så gir Unibet deg sjansen til å spille gratis bingo i 2 uker. Enkelt, greit og veldig, veldig raust!

 

Unibet Bingo bonus vilkår

Det finnes alltid en del vilkår som du bør merke deg når du mottar en bonus hos et online spillested. Her har du en oversikt over regler som gjelder for Unibet sitt tilbud om gratis bonus:

 

 • Denne bonusen HAR IKKE OMSETNINGSKRAV – alle gevinster du evt. vinner i selskapets gratis bingorom kan du spille videre med som du vil.
 • For å motta bonusen trenger du ikke sette inn penger på kontoen din.
 • Bonusen har en gydlighet på 14 dager. Du kan spille gratis bingo i 1 timer per dag i løpet av denne perioden.

 

Unibet Bingo gratis gave

Alle nye medlemmer mottar en Unibet Bingo gratis gave når de åpner konto. Den består av sjansen til å spille i Unibet Bingos gratis bingorom for nybegynnere i 2 uker.

Dette gir nye spillere en sjanse til å bli vant med online bingo, samtidig som de nyter intens moro og sjansen til å vinne ekte pengepremier. Helt 100 % gratis!

Man trenger ikke gjøre innskudd på konto for å nyte godt av dette tilbudet. Med andre ord er det snakk om en bingo bonus uten krav om innskudd.

 

 

Så mye får du i gratis gave hos Unibet Bingo

Mens mange spilleselskaper på nettet deler ut en gratis gave som består av spillepenger eller gratisspinn, varter Unibet Bingo opp med noe litt annerledes.

Her får alle nye medlemmer nyte godt av tilgang til et gratis bingorom. Der kan man lære å spille online bingo mens man nyter godt av sjansen til å vinne penger!

Her har du en kort og konsis beskrivelse av Unibets gratis gave til nye medlemmer:

 

 • 1 time med gratis bingo hver dag i 14 dager

 

Dette tilbudet er veldig populært da det gir nye spillere en kjærkommen mulighet til å bli kjent med Unibet Bingo helt uten risiko. Hvis du trives, kan du sette inn penger og spille videre etter en uke. Hvis ikke, har du jo uansett ikke tapt et øre.

 

Sånn får du din Unibet Bingo gratis gave

Alle nye medlemmer kan nyte godt av dette tilbudet. Unibet har gjort det veldig enkelt både å åpne konto og dra nytte av gratis gaven.

Slik går du frem:

 

 1. Registrer deg som spiller hos Unibet
 2. Klikk på et av bingorommene i bingo lobbyen
 3. I feltet «Chatnavn» fyller du inn navnet du vil bruke som ditt alias i chatrommet
 4. Du kan nå benytte deg av gratis bingo

 

Det gratis bingorommet er åpent hver dag mellom kl. 19:00 og 20:00.

Stort enklere enn dette kan det knapt gjøres! For spesifikk informasjon om hvordan du spiller online bingo, kan du klikke på denne lenken!

 

Unibet Bingo gratis gave vilkår

Det er alltid lurt å sjekke hva slags vilkår som gjelder for tilbud og kampanjer som online spilleselskaper lokker med. Her har du en oversikt over gjeldende vilkår for tilbudet om gratis bingo for nybegynnere hos Unibet Bingo:

 

 • Gratis bingorom for nybegynnere er åpent hver dag mellom 18:00 og 19:00
 • Du kan ikke ta penger du vinner på gratis bingo ut av kontoen. Du kan derimot spille videre med dem i alle Unibet Bingos bingorom
 • Det spilles utelukkende 75-ballsbingo i Unibets gratis bingorom for nybegynnere
 • Utover dette gjelder standard regler for bingospill hos Unibet

 

Unibet bonuskode

Hos Unibet Bingo sikrer nye medlemmer seg en herlig bingo bonus. Den består av 2 uker med gratis bingospilling, og den sikrer du deg enkelt som bare det uten å oppgi noen bonuskode. Det gjør du sånn her:

 

 1. Opprett medlemskap hos Unibet
 2. Velg et «chatnavn»
 3. Åpne det gratis bingorommet – «Centre Court» – kl. 19:00
 4. Spill og vinn – uten omsetningskrav!

 

Som du ser trenger du ikke lete etter noen bonuskode. Så snart du har opprettet et chatnavn, kan du spille gratis i 1 time hver dag i 14 dager.

 

Spill gratis bingo hos Unibet

Det finnes en rekke muligheter for å spille – og vinne – helt gratis hos Unibet. Her har du noen av høydepunktene:

 

 • Lojalitetsprogram med alle slags storartede premier!
 • Ukentlige bonustilbud med sjanse til å spille gratis!

 

Unibet Bingos ukentlige bonustilbud er mangfoldig og raust. Det utgjør en hyppig sjanse til å kose deg med Unibet Bingos vidunderlige utvalg av bingorom helt gratis!

I lojalitetsprogrammet til Unibet Bingo lokkes det med fabelaktige premier. Du kan vinne gratissnurr, penger og kjempemessige gaver som elektroniske dingser og luksusferier som belønning for å spille hyppig hos Unibet Bingo.

I tillegg får medlemmer som verver en ny spiller 1200 kr i vervepremie. De er penger du kan bruke til å spille på Unibet Bingos eksklusive bingorom. Her kan man spille gratis, og vinne stort!

 

Slik spiller du Unibet Bingo gratis

Det gjelder forskjellige fremgangsmåter for å nyte godt av Unibet Bingos forskjellige former for gratis bingo. For å få tilgang til selskapets ekslusive bingorom – Grand Slam – følger du denne enkle oppskriften:

 

 1. Opprett medlemskap hos Unibet
 2. Overfør penger til konto
 3. Spill for minst 300 kr på bingo på 1 dag
 4. Få gratis tilgang til bingorommet Grand Slam neste kveld
 5. Spill og hygg deg med sjansen til å vinne premiepott på 33 000 kr!

 

Du blir automatisk medlem av Unibets lojalitetsprogram så snart du registrerer deg. Slik fungerer dette særs fordelaktige opplegget:

 

 • Spill bingo og motta lojalitetspoeng
 • Når du har samlet nok poeng til å nå et nytt nivå, får du snurre lykkehjulet
 • På lykkehjulet er du garantert å vinne noe slags premie
 • Du kan sikre deg gratissnurr, cash, luksusferie, elektroniske dingser, og en egen jackpot!

 

Gratis spill på Unibet Bingos eksklusive bingo rom sikrer du deg også svært så enkelt:

 

 • Sats minst 300 kr på bingo og / eller sidespill på onsdag og torsdag eller lørdag og søndag
 • Spill gratis på Unibet Bingos eksklusive bingorom på enten fredag eller mandag
 • Unibets eksklusive bingorom heter Grand Slam, og er kun åpent kl. 21:00 på henholdsvis fredag og mandag

 

Unibet Bingo Omsetningskrav

Unibet Bingo byr på veldig fordelaktige omsetningskrav. Dette er viktig. Det betyr nemlig at du har en veldig god mulighet til å innkassere en profitt for dine bonuspenger hos dette selskapet!

Nye spillere hos Unibet vil motta en veldig attraktiv bonus. Den består av tilgang til gratis bingorom 1 timer per dag i 14 dager. Penger du vinner mens du spiller gratis kan du ikke ta ut av konto.

Derimot kan du bruke dem til å spille videre i selskapets andre bingorom. Vinner du penger der, kan du ta de rett ut av konto.

All den tid omsetningskravet som gjelder for denne bonusen er utrolig gunstig, kan du veldig fort tjene gode penger på tilbudet!

 

Spill bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Få tilgang til gratis bingorom som nytt medlem hos Unibet

 

Hva slags omsetningskrav gjelder hos Unibet Bingo?

Når du mottar en bingo bonus vil den ofte belegges med et omsetningskrav. Dette er en fastsatt grense for hvor mange ganger du må omsette for verdien av din bonus før du kan gjøre et uttak fra kontoen.

Hos Unibet Bingo foreligger ikke noe slikt omsetningskrav. Du leste riktig, hos Unibet får du:

 

 • To ukers tilgang til gratis bingo uten omsetningskrav

 

Mens bonuser du ellers mottar hos spilleselskaper har et krav om at du må spille med pengene et visst antall ganger før du kan ta de ut av konto gjelder altså ikke dette for Unibet Bingos bingo bonus!

Du kan riktignok ikke ta penger du vinner mens du spiller i selskapets gratis bingorom ut av konto. Derimot spiller du videre med dem i de andre bingorommene. Pengene du eventuelt vinner der kan du ta rett ut av konto og bruke på hva du vil!

Dette er et utrolig fordelaktig tilbud. Stort rausere enn dette er det ikke mange spilleselskaper som er.

 

Unibet Bingorom

Hos Unibet kan du spille et bredt utvalg av forskjellige typer bingo.

Her finner du 75-Ball, 90-Ball, Speed Bingo og 75-Ball Variant. Trekninger skjer hyppig, så du vil aldri måtte belage deg på lang ventetid.

Dette er bare noen av Unibet Bingos mange attraktive bingorom:

 

 • The Arena – 5 kr per billett
 • The Podium – 0,50 kr per billett
 • Grand Prix –  1 kr per billett
 • All Stars – 1 kr per billett
 • Nybegynner bingo (Centre Court) – GRATIS!

 

Et av de klart mest populære rommene hos Unibet Bingo er The Arena. Her spiller du med 75 baller. Hver bingobillett koster 5 kr.

En viktig årsak til The Arenas store suksess er den store jackpoten du kan vinne. For øyeblikket er den på vanvittig rause 742 055 kroner!

Blant de andre populære spillene til Unibet Bingo kan vi nevne The Podium hvor billetten koster kun 50 øre, og Grand Prix som også byr på en saftig jackpot! Her koster hver billett 1 krone. Grand Prix jackpoten er for øyeblikket på knappe 150 000 norske kroner!

Merk at de fleste spillene hos Unibet har faste jackpoter, i tillegg til de gedigne progressive jackpotene vi allerede har nevnt.

Faste jackpoter vinner du ved å få fullt hus i løpet av de første 55 eller 60 ballene som trekkes, avhengig av hvorvidt du spiller bingo med 75 eller 90 baller.

Husk selskapets gratis bingorom!

For nye spillere varter Unibet Bingo også opp med et helt gratis bingorom. Her kan du venne deg til online bingo uten risiko eller frykt for å begå nybegynnerfeil!

Gratis bingo er tilgjengelig en gang om dagen i løpet av dine 14 første dager som medlem.

Ikke mange konkurrenter kan måle seg med det du finner av spillutvalg hos Unibet!

Det finnes 5 forskjellige Unibet Bingo bingorom som du kan velge blant. Her vil du kunne spille forskjellige typer bingo – 75 kuler, 90 kuler eller 75 kuler variant.

Bingorommene byr på hyppige trekninger, så du trenger ikke vente lenge for å nyte intens bingo-spenning!

Med toppmoderne grafikk og markedsledende programvare er det en fryd å spille hos Unibet. At du har mulighet til å vinne jackpoter på flere millioner gjør opplevelsen ekstra intens!

 

Spill bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Få 2 uker med gratis bingo som nytt medlem hos Unibet Bingo

 

Hva slags bingorom kan jeg spille hos Unibet?

Hos Unibet Bingo kan du velge mellom 5 forskjellige bingorom. De har forskjellige innsats, antall kuler og toppgevinst. Her har du en oversikt:

 

 • The Arena – 75 kuler variant – 5 kr per brett – jackpot over 700 000 kr
 • The Podium – 90 kuler – 50 øre per brett – jackpot over 70 000 kr
 • Grand Prix – 90 kuler – 1 kr per brett – jackpot over 150 000 kr
 • All Stars – 75 kuler – 1 kr per brett – jackpot over 150 000 kr
 • Grand Slam – 75 kuler variant – kun for inviterte gjester!

 

Vennligst merk at jackpotene på denne listen er progressive. Det vil si at de stadig stiger i verdi. M.a.o. kan det være atskillig mer å vinne enn summene vi har oppgitt her som var de gjeldende jackpotverdiene i skrivende stund.

Bingorommet Grand Slam er kun tilgjengelig på mandager og fredager mellom kl. 21:00 og 23:00. Grand Slam er forbeholdt Unibet Bingo medlemmer som omsatte for minst 300 kr på bingo i løpet av de to dagene før hver trekning – altså onsdag og torsdag eller lørdag og søndag.

Grand Slam har en garantert bonus på minst 33 000 kr.

 

Unibet Bingo The Arena

Det mest populære bingorommet hos Unibet Bingo er The Arena. Med en jackpot som har oversteget 1 million kroner er det lett å forstå hvorfor spillere flokker til dette tilbudet.

The Arena byr på intens spenning. Det avholdes hyppige trekninger, så du kan hygge deg med dette bingorommet flere ganger hver dag.

The Arena byr på bingo av typen 75 kuler variant.

 

Spill i The Arena hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hos Unibet kan du bli millionær - den største bingo jackpot her!

 

Alt du trenger å vite om Unibet Bingos The Arena

The Arena er et utrolig populært bingorom hos Unibet. Spillere kan ikke få nok av den utrolige spenningen som er å oppdrive her.

For øyeblikket er The Arena jackpot på nesten 750 000 kroner! Ved flere anledninger har den steget i verdi til lang over millionen. Her kan det m.a.o. være virkelig store gevinster å hente!

Her har du en oversikt over hva The Arena kan by på:

 

 • 75 kuler variant
 • En rekke trekninger hver dag
 • 5 kr per bingobrett
 • Hyppige gevinster på 1000 kr eller mer!

 

Hva venter du på? Stikk innom Unibet i dag, og spill om kjempepremiene i The Arena!

Som nytt medlem hos Unibet Bingo kan du spille The Arena helt, aldeles gratis!

For mer inngående kunnskap om hvordan du vinner Unibet jackpoter, The Arena inkludert, kan du lese et eget avsnitt dedikert til temaet i denne anmeldelsen.

 

Unibet Bingo pris pr brett

Pris per bingo brett hos Unibet Bingo varierer mellom selskapets bingorom. Som du ser på oversikten under, kan du spille live bingo for veldig lite budsjett hos Unibet Bingo. Du finner sikkert noe som passer for deg:

 

 • The Arena –  5 kr per brett
 • All Stars –  1 kr per brett
 • The Podium –  50 øre per brett
 • Grand Prix – 5o øre per brett
 • Grand Slam – spill bingo for minst 300 kr og få GRATIS adgang

 

Forskjellen i pris er også reflektert i hvor stor jackpot du kan vinne. Med andre ord har The Arena den største bonusen hos Unibet.

Gratis bingo i bingorommet Grand Slam er tilgjengelig to ganger i uken for spillere som omsatte for minst 300 kr dagen i forvegen.

Hvis du har et begrenset spillebudsjett er tilbud om bingospill for kun 0,50 kr per brett meget fordelaktig.

 

Unibet Bingo Jackpoter

Det finnes mange Unibet Bingo jackpoter som du kan konkurrere om! Har du hellet med deg kan du vinne virkelig store penger på denne måten.

Tenk deg det – milliongevinst på bingo. De største jackpotene du kan spille om hos Unibet Bingo kan gjøre deg til mangemillionær!

Sjansen til å vinne en slik progressiv jackpot gir spilleopplevelsen en ekstra spiss!

 

Vinn millioner hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Spill bingo med markedets største jackpoter hos Unibet Bingo!

 

Hva slags jackpoter kan jeg vinne hos Unibet Bingo?

Det finnes fire progressive jackpoter som du kan vinne når du spiller hos Unibet Bingo. Her har du en oversikt over bingorommene hvor du finner dem, og hvor mye de er verdt i skrivende stund:

 

 • The Arena – 742 055 kr
 • The Podium – 74 256 kr
 • Grand Prix – 74 256 kr
 • All Stars – 148 987 kr

 

Siden dette er snakk om progressive jackpoter stiger de hele tiden i verdi helt til en eller annen heldiggris vinner stort! Det fungerer på den måten at hver gang du kjøper et bingobrett, så legges noe av verdien til jackpoten. M.a.o. blir jackpoten større, dess mer du spiller!

 

Hvordan vinner jeg en jackpot hos Unibet Bingo?

For å vinne en Unibet Bingo jackpot trenger du å få fullt hus før et visst antall kuler har blitt trukket. Hvor mange kuler som er fristen avhenger av om du spiller bingo med 75 kuler, 75 kuler variant, eller 90 kuler.

Her har du en oversikt:

 

 • 75 kuler: fullt hus før 42 kuler har blitt trukket
 • 75 variant: fullt hus før 42 kuler har blitt trukket
 • 90 kuler: fullt hus 32 kuler har blitt trukket

 

Vær obs på at du kan vinne en prosentandel av jackpoten hver gang du får fullt hus. Hvor stor andel du vinner avhenger av hvor mange kuler som ble trukket før du fikk fullt hus.

Du er også nødt til å ha kjøpt bingobrett for minst 5 kr for å konkurrere om jackpot.

 

Unibet Lojalitetsprogram

Hos Unibet Bingo tar de godt vare på sine medlemmer. Ikke nok med at de varter opp med en rekke utsøkte bingorom, og digre jackpoter – de har også et kjempelønnsomt lojalitetsprogram.

Unibet Bingo lojalitetsprogram belønner medlemmer som er aktive på siden. Her kan du sikre deg en rekke flotte fordeler. Du kan vinne både:

 • cash
 • gratis spillekreditt
 • alskens stilige premier som ledd av Unibet Bingo lojalitetsprogram!

Spill hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

gratis spillepenger som medlem hos Unibet lojalitetsprogram!

Hva går Unibet Bingo sitt lojalitetsprogram ut på?

Det er veldig enkelt å dra nytte av Unibet Bingo lojalitetsprogram. Du bare åpner konto hos selskapet, og så vil du innlemmes øyeblikkelig.

Kort fortalt fungerer Unibet Bingo lojalitetsprogram på denne måten:

 

 • Din lojalitetsmåler øker og øker dess flere bingobrett og sidespill du kjøper
 • Når du når et nytt nivå på lojalitetsmåleren får du spinne lykkehjul med garantert premie!
 • Dess høyere nivå du kommer til, dess flottere premier kan du vinne!

 

Her bare koser du deg med bingo og sidespill. Dess mer du spiller, dess kjappere fylles lojalitetsmåleren. Når den er full beveger du deg til et nytt nivå. Du vil da kunne snurre lykkehjulet med sjanse til å vinne stort!

 

Hvilke fordeler nyter jeg i Unibet sitt lojalitetsprogram?

Når du snurrer lykkehjulet i Unibet Bingo lojalitetsprogram er du garantert å vinne noe slags godsak.

Hvis du lander på en pil på hjulets ytterste gevinstfelt, beveger du deg innover til hjulets indre gavefelt. Det er da du virkelig kan vinne stort!

Her har du en oversikt over noen av premiene som er tilgjengelige hos Unibet Bingo lojalitetsprogram. Husk at dess høyere nivå du befinner deg på, dess mer attraktive premier kan du vinne!

 

 • Gratisspinn
 • Cash
 • Gavekort
 • Luksusferier
 • Elektroniske gadgets
 • Egen jackpot!

 

Her er det med andre ord masse herlige premier å vinne. Alt du trenger å gjøre for å delta er å kose deg med bingo!

 

Unibet Bingo på Mobilen

Du kan selvsagt hygge deg med Unibet Bingo på mobilen. Mens Unibet har utviklet egne apper for oddsspill, poker og spilleautomater foreligger ikke en egen app for Unibet Bingo. Det vil si at du ganske enkelt spiller via din enhets nettleser. Dette er den enkleste formen for bingo-spill i mobilen.

Stadig flere norske bingo-entusiaster velger nå å spille på denne måten fremfor å benke seg til foran datamaskinen. Det har vil full forståelse for – det er jo ingen tvil om at det er herlig å kose seg med noen runder bingo mens man er ute på farta, eller vil fylle tomrom her og der i løpet av hverdagen!

Det går for det samme om du har iPad, iPhone eller enheter med Android som operativsystem. Unibet Bingo sitt mobiltilbud er kompatibelt med produktene til alle ledende produsenter.

 

Kan jeg spille Unibet Bingo på mobilen?

Det er få selskaper som kan nærme seg Unibet hva gjelder pengespill på mobilen. Her kan du nyte et bortimot uslåelig tilbud.

Det gjelder også for bingo. Du kan selvsagt kose deg med direkte bingo trekninger på mobiltelefonen. Det er utrolig enkelt å benytte se av tilbudet, og stadig flere bingo-entusiaster har nå gått over til å spille på mobilen fremfor PC.

Her har du en del nyttig informasjon om å spille Unibet Bingo på mobilen:

 

 • Du kan benytte deg av tilbudet på iPhone og telefoner med Android. For enheter med andre operativsystem anbefaler vi at du tar kontakt med Unibet Bingo for å forhøre deg om kompatibilitet
 • Du spiller i mobilens nettleser, akkurat som på datamaskinen
 • Det finnes ikke noen Unibet Bingo app du kan laste ned
 • Du kan åpne konto, gjøre innskudd og uttak via mobilen
 • Alle Unibet Bingo bingorom er tilgjengelige for spill på mobilen
 • Det koster ikke noe ekstra å spille i mobilen, pris per bingobrett er det samme
 • Pengepremiene for mobilspill er de samme som for spill på datamaskin

Unibet Bingo på nettbrett

Hos Unibet Bingo kan du hygge deg med alle selskapets bingorom på nettbrettet. Du spiller enkelt og greit på samme måte som på datamaskinen.

Mange spillere synes dette gir en bedre spilleopplevelse. Særlig er det en utbredt oppfatning at det er lettere å leve seg inn i spillingen på nettbrett enn på PC.

Her har du noen viktige poeng det er verdt å merke seg hvis du har tenkt å spille Unibet Bingo på nettbrettet:

 

 • Tilbudet er tilgjengelig for iPad og nettbrett med Android som operativsystem. For brett med andre operativsystemer anbefaler vi at du tar kontakt med Unibet for å sjekke om produktet er kompatibelt med spilling hos Unibet
 • Regler og fremgangsmåte er lik som for spill på PC
 • Du kan opprette konto, gjøre uttak og innskudd med nettbrett
 • Du kan vinne de samme premiene som ellers
 • Alle Unibet Bingos forskjellige bingospill er tilgjengelige på nettbrett
 • Du kan delta i chat med nettbrett
 • Du spiller via nettbrettets nettleser, uten behov for å laste ned en egen app

 

Unibet Bingo på iPad / iPhone

Unibet Bingo er kjent for å ha et veldig godt mobiltilbud. Dette selskapet har vært en pioner når det gjelder å utvikle bingorom som er tilgjengelige for direkte spill på nettbrett og smarttelefoner.

Da sier det seg selv at tilbudet har blitt gjort tilgjengelig også på Apple produkter som iPhone og iPad. Det fungerer som følger:

 

 • Du deltar i trekninger akkurat som vanlig via nettleser
 • Du behøver ikke laste ned en app
 • Spillingen foregår akkurat som når du spiller på datamaskinen
 • Regler og pris per bingobrett er de samme
 • Jackpotene er akkurat like store som ellers også!

 

Å spille bingo på mobilen blir mer populært hele tiden. Har du en iPhone eller en iPad, anbefaler vi at du stikker innom Unibet og deltar i noen trekninger. Det vil sikkert falle i smak!

 

Unibet Bingo app

Selv om Unibet har utviklet en rekke applikasjoner som du kan laste ned på nettbrett og mobiler, foreligger det ikke en app for bingo.

 

Det vil slettes ikke si at du ikke kan kose deg med Unibet Bingo på dine mobile enheter. Langt derifra – selskapet byr på et meget bra mobiltilbud for bingospillere. Det kan vi oppsummere som følger:

 

 • Det foreligge ingen egen app
 • Du kan spille i mobilen og på nettbrettet
 • Det gjør du som vanlig via nettleser

 

Hvis du har lyst til å sjekke mobiltilbudet, stikker du bare innom selskapets nettside via din mobile enhets nettleser.

 

Spill Bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Få 2 uker gratis bingo i bonus som nytt medlem hos Unibet

 

Unibet – åpne konto

Det er veldig enkelt å åpne konto hos Unibet Bingo.

Det kan du gjøre både på datamaskin, mobil og nettbrett.

Hele prosessen er unnagjort på et blunk. Du er bokstavelig talt bare noen minutter unna å kunne kose deg med direkte bingotrekninger hos denne populære spillsiden!

For å spille med ekte penger som innsats på nettet er du nødt til å åpne en konto. Det gjelder for alle spilleselskaper, Unibet, inkludert.

 

Hvordan oppretter jeg konto hos Unibet Bingo?

Du kan bli medlem hos denne populære bingohallen på bare noen få minutter. Det vil si at du kan være i gang med spennende bingo moro før du har hatt tid til å lage deg en kopp kaffe!

Din bingo konto hos Unibet åpner du enkelt og kjapt. Det er også veldig trygt – all informasjon du utveksler online med Unibet beskyttes med toppmoderne sikkerhetsløsninger.

For å åpne konto følger du denne enkle prosedyren:

 

 1. Besøke Unibet
 2. Klikk «Registrer deg»
 3. Oppgi pesonopplysninger
 4. Velg sikkerhetsspørsmål
 5. Oppgi språk
 6. Velg valuta
 7. Du har nå blitt medlem!

 

Unntaksvis kan det hende at selskapet vil be om å se noen dokumenter for å bekrefte dine opplysninger. Skulle et slikt behov melde seg, vil selskapet kontakte deg. Også denne prosessen går unna i en fei!

 

Unibet Bingo Innskudd

Du kan gjøre Unibet Bingo innskudd enkelt, kjapt og trygt. Det finnes flere metoder å velge blant. Du finner garantert en som passer for deg.

Unibet er et av de største spilleselskapene på nettet. Deres ressurser og omdømme gjør at du kan føle deg svært trygg som kunde her. Selvsagt tar de veldig godt vare på sine medlemmer!

Alle transaksjoner mellom din bankkonto og din spillekonto beskyttes etter alle kunstens regler. Er det noe du lurer på, kan du når som helst ta kontakt med kundestøtte for bistand!

 

Spill Bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Så snart du melder deg inn kan du spille gratis bingo - uten innskudd!

Hvilke alternativer kan jeg bruke for å gjøre innskudd hos Unibet?

Hos et så stort spilleselskap som Unibet sier det seg selv at du kan velge mellom et stort utvalg av innskuddsmetoder.

Her har du en oversikt. Vi vil bli veldig overrasket om ikke minst et av disse alternativene passer for deg:

 

 • Visa kredittkort
 • Visa debetkort
 • MasterCard
 • Maestro debetkort
 • Switch debetkort
 • Skrill
 • Neteller
 • PaySafe kort
 • Bankoverføring

 

Her kan du altså velge mellom en rekke forskjellige debet- og kredittkort. Bruk av slike kort er fremdeles den mest vanlige betalingsmåten for online transaksjoner her til lands.

Selvsagt er det også veldig kjekt å bruke elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller. Stadig flere norske forbrukere foretrekker denne måten å overføre penger på når de handler på nettet. Er du en av dem ønsker denne spilloperatøren deg velkommen!

Selvsagt kan du også overføre penger direkte fra bankkontoen til din bingo konto. Dette kan være noen hakk mer tidskrevende enn øvrige alternativer.

 

Hvilke vilkår gjelder for å gjøre innskudd hos Unibet?

All den tid Unibet svært gjerne vil at du skal sette inn penger på kontoen din slik at du kan kose deg med spilltilbudet deres, har de gjort det så ukomplisert som mulig å gjennomføre prosessen.

Her har du gjeldende vilkår for å sette inn penger på din spille konto:

 

 • Alle innskudd er gebyrfrie (men din betalingstjeneste kan belaste overføringer med gebyr – sjekk før du gjennomfører en betaling)
 • Alle innskuddsmetoder tar 2-3 minutter – med ett unntak
 • Unntaket er direkteoverføring fra bankkontoen din. Avhengig av din bank kan dette ta opptil flere virkedager å gjennomføre

 

For mer detaljert informasjon om  innskudd, kan du sjekke «Innskudd»-siden på din Unibet konto. Der finner du bl.a. oppgitt hva slags selskaper som krever gebyr for å sette penger inn på konto.

 

Unibet Bingo Uttak

Det er gjort i en fei å ta ut penger fra din Unibet Bingo konto. Du kan velge blant en rekke forskjellige metoder. Alle er trygge, enkle å bruke og hurtige.

Denne bingohallen er en del av Unibet selskapet. Dette er en av de største online spilloperatørene i verden. Organisasjonen byr på betryggende profesjonalitet på alle nivåer. Også når deg gjelder uttak.

Her har du ingenting å bekymre deg for. Pengene dine er trygge, og det samme gjelder alle slags overføringer.

 

 

Spill Bingo hos Unibet - Klikk her!
Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder

Hos Unibet kan du vinne godt over 1 million kr på bingo!

 

Hvilke alternativer kan jeg bruke for å gjøre uttak hos Unibet?

Hos et så stort spilleselskap som Unibet kan du åpenbart velge og vrake blant et stort antall forskjellige uttaksmetoder.

Her har du en liste over tilgjengelige alternativer. Du finner garanter et som passer for deg:

 

 • Direkteoverføring til din bankkonto
 • Moneybookers
 • Neteller
 • Skrill
 • Ytterligere alternativer kan benyttes, avhengig av hva slags metode du brukte for å sette inn penger på din konto

 

Det virker kanskje enklest å flytte penger direkte til din bankkonto, men det kan være enda mer praktisk å bruke nettbaserte betalingsløsninger som Skrill eller Neteller.

For å se en fullstendig liste over alle mulige uttaksmuligheter kan du klikke «Gjør et uttak» på din Unibet konto. Der vil du få opplyst nøyaktig hvilke alternativer som gjelder for deg.

 

Hvilke vilkår gjelder for å gjøre uttak hos Unibet Bingo?

Unibet Bingo gjør sitt beste for at du skal få tak i pengene dine så kjapt og problemfritt som mulig. Her gjelder ikke all verdens med vilkår. Se bare her:

 

 • Nyt godt av gratis uttak (derimot kan din bank eller betalingsløsning ta seg betalt – sjekk dette før du overfører penger)
 • Betalingstid for Skrill og Neteller er som oftest innen 48 timer
 • Bankoverføring kan ta 3-8 virkedager
 • For store overføringer kan det hende at selskapet vil kreve å se ytterligere personlig dokumentasjon.
 • Alle overføringer er beskyttet av seneste sikkerhetssystemer for online transaksjoner

 

Unibet Bingo Kundestøtte

Unibet er et av Europas ledende spilleselskaper. Da sier det seg selv at bingoavdelingen kan slå i bordet med utmerket service til sine medlemmer.

Her kan du ta kontakt 24/7 hele året gjennom. Du velger selv om du foretrekker telefon, epost eller Live Chat. Selvsagt kan du bruke norsk når du snakker med denne svensk-eide spilloperatøren.

Hos denne bingohallen kan du sette inn og ta ut penger helt gratis. Du kan bruke en lang rekke forskjellige metoder. Samtlige er trygge, enkle og raske.

Vennligst mer at selv om dette selskapet før kun tillot euro som eneste valuta, kan du nå anvende norske kroner.

Min. 18 år – Vilkår og betingelser gjelder